napja 
 

Vonattal a tengerpartra (Utazás - Hírek)
Vonattal a tengerpartra

A MÁV-START 2012 nyarán is kínál a nemzetközi utazásokhoz, úti célokhoz közvetlen vonatokat Délkelet-Európa kedvelt nyaralóhelyeire, így Pulára, Koperbe és Splitbe.

Pula és Koper az Istria nemzetközi gyorsvonattal

Az idei nyári szezonban először indul közvetlen vonat Pulába, ahonnan könnyen megközelíthetők az olyan kedvelt nyaralóhelyek, mint Rovinj és Porec. Az Istria nemzetközi gyorsvonat Budapest-Keleti pályaudvarról június 22-től augusztus 24-ig minden kedden és pénteken, ülő-, fekvőhelyes és háló, valamint kerékpárszállító kocsival közlekedik, így biztosítva, hogy az utasok kipihenten érkezhessenek a horvát tengerpartra. A vonat azok számára is ideális, akik kerékpárt is szeretnének üdülésükhöz magukkal vinni. A vonattal Maribor–Koper viszonylatban közvetlen kocsik is közlekednek, így az Istria nemzetközi gyorsvonat a szlovén tengerpartra utazóknak is ideális választás lehet (átszállási állomásként Ljubljanát ajánljuk).

Budapestről Splitbe az Adria nemzetközi gyorsvonattal

Splitbe június 15-étől augusztus 31-ig minden kedden és pénteken ülő-, fekvőhelyes és hálókocsival indul közvetlen gyorsvonat. Az Adria nemzetközi vonatban kényelmes ülő-, fekvőhelyes- és hálókocsik közlekednek, amelyből mindenki kényelmi igénye szerint választhat. A vonatban 2012-ben is közlekednek a komfortkocsik, amelyekben a mélyen hátradönthető, elforgatható ülések biztosítanak a normál ülőkocsinál kényelmesebb alvási lehetőséget utasainknak.

Az Istria és az Adria gyorsvonatra bármely nemzetközi vasúti pénztárban meg lehet vásárolni a menetjegyet akár forintban, akár euróban. További információ a www.mav-start.hu oldalon található vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat