napja 
 

La Parisienne by Sofitel (Programajánlók - Kultúra)
Fotókiállítás a párizsi nőkről
La Parisienne by Sofitel

A Sofitel Hotel & Resort közel egy évvel ezelőtt büszkén mutatta be legújabb utazó fotókiállítását, a “La Parisienne by Sofitel” –t, a Sofitel Paris Arc de Triomphe Hotelben. Ez az új fotókiállítás intim bepillantást ad a világ egyik legelragadóbb közösségébe, a “les Parisiennes”-ek, vagyis azoknak a párizsi nőknek az életébe, akik olyan ikonikussá, sikkessé és elegánssá változtatják a várost, amilyennek ma ismerjük.

Utazó kiállítás, az új francia “Art de vivre” – nek , azaz az élet művészetének fényűző bemutatása

A “La Parisienne by Sofitel” két részből álló fotókiállítás, amely 22 ikonikus, párizsi nőkről készült fotót emel ki az 1950-es évek íires francia magazinjának, a “Paris Match” fotókollekciójából, beleértve néhány képet a magazin fotósától, Emanuele Scorcellettitől. E mellett a kiállítás a kortárs művészekre is nagy hangsúlyt fektet, így 10 fiatal, amatőr és profi fotós által készített kép is megtalálható a kiállított darabok között.

Az utazó kiállítás, melynek európai debütálása 2016. június 8-án volt, 2016 szeptemberében kezdte meg utazását. A londoni nagy siker után Hollandiába és Varsóba költözött, Budapesten június 1-től lesz látható. Mindegyik városban pár hetet tölt el ez az évszázadokon átívelő fotókiállítás, így adva lehetőséget a világ utazóinak, hogy felfedezzék Párizst, és a párizsi nőket.

A “La Parisienne by Sofitel” alkalom, hogy vendégeink ne csak a Sofitel márkát, de a párizsi nőket is megismerjék. A Nőket, akiket egy velük született életérzés, az “art de vivre” tart össze, és akik egy univerzális, örök inspiráció forrásai” - nyilatkozta Grégorie Champetier, a Sofitel nemzetközi marketing igazgatója. “Büszkék vagyunk, és megtisztelő ezeket az értékeket az új fotókiállításon ünnepelni. Örülünk, hogy ezzel az eseménnyel fel tudjuk hívni a figyelmet a fiatal, tehetséges fotósokra, és a párizsi nőkre.”

A kiállítás magyar nagykövete Odett, énekesnő, dalszövegíró

Odett az egyik legkarakteresebb, legfigyelemreméltóbb és legnépszerűbb fiatal hazai női előadó. Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot. Kiváló szerzőkkel és zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét, és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el. Egy igazi Parisienne Magyarországon!

“Megtiszteltetés a La Parisienne by Sofitel nagykövetének lenni. Annyi sok francia ikonikus alak van, akit tisztelek és csodálok, különösen Coco Chanel “francia sikkje”, Catherine Deneuve eleganciája és karizmatikussága, Lou Doillon tehetsége , Charlotte Gainsbourg természetessége és Caroline de Maigret stílusa” - nyilatkozta Betty Autier. “A kiválasztott fotók egy-egy emléket vagy érzést ébresztenek fel az emberben, melyek Párizsra jellemzőek. Azoknak az utazóknak készültek, akik arról álmodnak, hogy egyszer ellátogatnak ebbe a csodálatos városba. A “La Parisienne by Sofitel” nagyszerű lehetőség arra, hogy felfedezzék a várost, és az egyedi képanyagon keresztül átéljék a hangulatát.”

La Parisienne: Rendkívüli kulturális élmény a Sofiteltől

Az utazó fotókiállítás, a “La Parisienne by Sofitel”, a Sofitel alaphitvallását testesíti meg: azaz a kultúrát. Mint a francia elegancia nagykövete világszerte, a Sofitel nagy hangsúlyt fektet a francia örökségre számos kulturális eseményen keresztül, melyek irodalomhoz, divathoz és művészethez kapcsolódnak.

A La Parisienne by Sofitel kiállítás ingyenesen látogatható 2017. június 1-től 2017. július 20-ig.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat