napja 
 

Pénteken startol hazánk első latin zenei műsora a Sláger TV-n (Programajánlók - Muzsika)
A Bailandót Tücsi és Kunu Mario vezeti majd
Pénteken startol hazánk első latin zenei műsora a Sláger TV-n

Különleges hangzásvilággal jelentkezik május 5-étől Magyarország első latin-pop zenei műsora, a Bailando. A vérpezsdítő ritmusok rajongóit a Sláger TV angyala, Tücsi, és a csatorna vadonatúj műsorvezetője, Kunu Mario táncoltatja majd meg hétről-hétre, miközben saját élményeiket is elmesélik egy-egy latin sztár slágerével kapcsolatban. A páros célja nem kevesebb, minthogy elhozza a Sláger TV nézőinek a szenvedélyes tengerparti bulik hangulatát.

Május 5-étől garantált lesz a forró hangulat a Sláger TV műsorán. A zenecsatornán ugyanis Magyarországon elsőként a latin ritmusoké lesz a főszerep! A Bailando című latin-pop zenei műsort Tücsi, a Halló, Angyalok! című kívánságműsor csinos háziasszonya és a csatorna új munkatársa, Kunu Mario vezeti majd. A házigazdák a pezsgő slágerek és előadóik iránti személyes rajongásukról mesélnek az adásokban hétről-hétre, miközben a latin-pop zenei műfaj legsikeresebb dalait is elhozzák a nézőknek.

„Enrique Iglesias és Shakira a kedvenc előadóim közé tartoznak, az egyik legkedvesebb klip számomra pedig jelenleg Alvaro Soler Sofia című videója. Imádok táncolni és a zenéért is rajongok: az adások során a Sláger TV nézői a tánctudásomból is ízelítőt kaphatnak majd” – mondta el Tücsi, aki szerint a Bailando azért is lesz különleges, mert azokról a latin-amerikai sztárokról tudhatják meg a nézők a legfrissebb pletykákat a műsorból, akikről egyébként kevesebbet hallani. „A latin zenéket nagyon szeretem amiatt is, mert pozitív életszemléletet közvetítenek. Mivel én is igyekszem így élni a mindennapjaimat, ezért ezek a slágerek nagyon közel állnak a szívemhez” – tette hozzá a Sláger TV angyala, aki most dolgozik először Kunu Marioval, aki mostanában nagy népszerűségre tett szert a legnagyobb videómegosztón látható klipjeinek köszönhetően.

„Az egyik kedvenc előadóm Maluma, aki egy kolumbiai reaggeton énekes. A Bailandoban próbálom ki magam először műsorvezetőként, ami egy olyan új kihívás lesz számomra, amit már izgatottan várok!” – mondta el Kunu Mario, hazánk új latin-pop fenegyereke.

Bailando Tücsivel és Kunu Marioval, május 5-én, pénteken 20.00 órától a Sláger TV műsorán!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat