napja 
 

Bereczki Zoltán elsőként beszélt lelkének féltett titkairól (Sztárok - Interjúk)
?Nem akarom elfogadni, hogy egyszer semmivé válunk?
Bereczki Zoltán elsőként beszélt lelkének féltett titkairól

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorában minden héten egy-egy ismert ember nyújt betekintést életének rejtett titkaiba, és mesél megmagyarázhatatlannak tűnő élményeiről. A LifeNetwork ezoterikus műsorának legújabb vendége, Bereczki Zoltán őszintén beszélt természetfeletti tapasztalásairól és lelkének féltett titkairól.

Bereczki Zoltán színész, énekes, producer saját magát érzékeny, szenzitív személyiségnek tartja, aki gyakran foglalkozik a lelkével, de bevallása szerint csak az elmúlt hónapokban lépett rá az önismeret útjára. Ennek első lépéseként három hetet töltött egyedül Balin, ahonnan rendkívüli élményekkel tért haza:

„Soha nem utaztam még egyedül, pláne nem ilyen messzire. Míg Balin jól esett a magány, Szingapúrban állandóan odafordultam valakihez magyarázni a megszokás miatt.”

Zoli elmondása szerint nem imádkozik, inkább társas beszélgetéseket folytat a sorssal, a teremtővel vagy a mindenhatóval. Azokra a vallási vezetőkre hallgat szívesen, akik derűt és életbölcsességet sugároznak. Annak ellenére, hogy a vallásra magánügyként tekint, határozottan hisz abban, hogy az élet nem érhet véget a halállal.

„Igazságtalan és logikátlan lenne, hogy egyszer semmivé váljunk. Ezt az egyet nem akarom elfogadni. Annyi csodálatos dolog vesz minket körül, hogy azt gondolom, ennek biztosan lesz folytatása. Lehet, hogy teljesen másként, mint azt a bölcsek mondják”- elemezte Zoli, aki többször is tapasztalta már, hogy természetfeletti erő vigyáz rá a hétköznapok során.

Az egyik legmeghatározóbb eset akkor történt vele, amikor a menedzserével egy szilveszteri fellépésre siettek a Mátrában. Az út kanyargós és fagyos volt, de mivel késében voltak, igyekezett tartani a tempót.

„Ültünk az autóban, és egy belső hang azt mondta nekem, hogy vegyem le a pedálról a lábamat. Annyira határozott volt, hogy meg is tettem. Pár másodperc múlva a kanyar után kilépett a semmiből egy szarvas, ezután teljesen ledöbbentem”- mesélte a színész. A történtekre azóta sem talált megfogható magyarázatot, mert úgy hiszi, biztosan baleset lett volna belőle, ha akkor nem lassít.

Peller Mariann új műsorának legújabb része április 7-én, pénteken 17:30-kor látható a LifeNetwork műsorán.

http://videa.hu/videok/lifenetwork/kreativ/utazas-a-lelked-korul-peller-asztrologia-bereczki-ezoteria-A5FwuMh5lxB2OfgR

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat