napja 
 

Ritmus és forróság (Szépség - Kozmetika)
Ritmus és forróság

Trópust idéző art deco minták karibi hangulatban: a nyári trend már hódít a körömlakkok terén. Vidámságra, a tarka minták használatára indítja nyáron a színes körmök kedvelőit.

Nyerjen a színes körömlakkokból és mindenképpen látogasson el április 22-én a Boscolo Hotelbe! A Nail Fashion Beauty Day rendezvényen még többet megtudhat a körömápolásról, a nyári trendről.

Nyári színek a forróságot idéző rum vörös, a cukornád visszafogott zöldje, a pálmalevél zöld, az érett guava, a kagylók a homokban, a tengerkék csillogása.

Nagy előnye a lakkoknak a több mint 14 napos tartósság, a szemet gyönyörködtetően magas fényű színek, az öt perces eltávolíthatóság. Jellemzően ezeket az érveket hozzák fel a CND professzionális körömápoló családjának használói, természetesen mindezt a köröm egészségnek száz százalékos megőrzése mellett.

A termékcsalád globális sikere ugyancsak egyértelműen mutatja, hogy a CND SHELLAC igazi körömbarát megoldás az egészségtudatos, ám a körmük szépségét is kiemelkedően fontosnak tartó nők számára.

-több mint 14 napos tartósság

-108 szín

-tükörfényes felület

-öt perces leoldás

Mindezt reszelés és csiszolás nélkül

 Méltán vált igen gyorsan rendkívül népszerű otthoni – vagy más néven lakossági – körömlakká a CND Vinylux, mivel hét napig tartósan fényes lakkfelületet garantál a körmön. Ráadásul úgy, hogy a tartósság mellett gyorsan szárad: a tökéletes megszáradásához mindössze nyolc és fél perc szükséges. Népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy ma már több, mint 116 színben érhető el, közte a CND Shellac színeiben, emellett további más árnyalatokban is. Előnyei:

garantáltan hét napig tartós

nyolc és fél perc alatt száraz

alaplakk nélkül adja a tökéletes fedést

 Az már megállapított tény, hogy a szép körmöt jelentheti a színek kavalkádja is. Jól mutat, ha körmünkön visszaköszönnek ruhánk motívumai, vagy fürdőruhánk színei, vagy a bőrünkhöz, egyéniségünkhöz illő színhatások.

 Játsszon velünk lapunk facebook oldalán, és nyerje meg a CND Vinylux valamelyik divatos körömlakkját!

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat