napja 
 

30 éves a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda (Gasztronómia - Evés)
30 éves a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda

30 éves a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda

Kerek évforduló köszöntött be Budapest egyik legfestőibb környezetében fekvő szállodájának életébe. A szálloda számtalan meglepetéssel, ünnepségsorozattal és különleges ajánlatokkal készül a jeles napra, a 30-as szám bűvöletében. A születésnapjukat a szállodában ünneplők például egy üveg francia pezsgőt és egy - kifejezetten a 30. évfordulóra készített - Átrium tortát kapnak ajándékba. Azoknak a vendégeknek is kitüntetett figyelem jár, akik idén töltik be a 30. életévüket, azaz 1982-ben születtek és a szálloda vendégszeretetét élvezik, hiszen erre a hotel különleges retro VIP ajándékokkal készül. Azok a vendégek pedig, akik a bűvös 30. éjszakájukat töltik idén a szállodában, különleges, múltat idéző VIP ajándékra számíthatnak, mely a szobájukban fogja várni őket. Ajándékokra azonban nem csak azok lesznek jogosultak, akik éppen a szállodában tartózkodnak vagy a 30-as számhoz kapcsolódóan ünnepelnek...

Kerek évforduló köszöntött be Budapest egyik legfestőibb környezetében fekvő szállodájának életébe. A Sofitel Budapest Chain Bridge idén ünnepli 30. születésnapját. A szálloda számtalan meglepetéssel, ünnepségsorozattal és különleges ajánlatokkal készül a jeles napra, a 30-as szám bűvöletében.  

A szállodát 30 évvel ezelőtt adták át  Atrium Hyatt Szálló néven. Az elnevezést rendkívül nagy és egyedülálló belmagasságának köszönhette, a lobby ugyanis 8 emelet magasan nyújtózkodik az ég felé, felül pedig egy repülőgépmodell kápráztatja el az ide látogatókat. A lehengerlő látványt nyújtó repülő mind a mai napig ott található, különösen az éjszakai, kivilágított formájában mutat elképesztően. A szálloda alapítása óta kétszer is nevet változtatott, mielőtt a Sofitel Budapest Chain Bridge névre keresztelték volna. Ez alatt a 30 év alatt a személyzet közel teljes egésze lecserélődött, azonban egy dolog nem változott, a Sofitel luxusszálloda lánc világszínvonalú szolgáltatásai, A születésnap alkalmából számos eseménnyel és meglepetéssel készül a szálloda, mind a gasztronómia, mind a kultúra területén, ráadásul ezeket ötvözi az erre az évre különös gondossággal kialakított kedvezményekkel is.

Azok a látogatók, akik a szállodában szeretnék ünnepelni születésnapjukat ebben az évben, egy üveg francia pezsgőt és egy - kifejezetten a 30. évfordulóra készített - Átrium tortát kapnak ajándékba. Azoknak a vendégeknek is kitüntetett figyelem jár, akik idén töltik be a 30. életévüket, azaz 1982-ben születtek és a szálloda vendégszeretetét élvezik, hiszen a hotel különleges retro VIP ajándékokkal készül a részükre. Azok a vendégek pedig, akik a bűvös 30. éjszakájukat töltik idén a szállodában, különleges, múltat idéző VIP ajándékra számíthatnak, mely a szobájukban fogja várni őket. Ajándékokra azonban nem csak azok lesznek jogosultak, akik éppen a szállodában tartózkodnak vagy a 30-as számhoz kapcsolódóan ünnepelnek, hanem azok is, akik szeretnek játszani, szeretik a születésnapi fotókat és van egy jó emlékük, melyet szívesen megosztanának a Sofitel Facebook-os közösségével. Hiszen aki június 1-22. között egy születésnapi fotót és az ahhoz kapcsolódó kedves történetét posztolja és begyűjti vele a legtöbb like-ot, egy két személyre szóló ingyenes hétvégét nyer a szállodában. A második helyezett egy 4 főre szóló Sunday Brunch utalvánnyal, a harmadik helyezetett pedig egy 2 főre szóló vacsorával lesz gazdagabb a Paris Budapest Restaurantban.

És itt még nincsen vége az ajándéközönnek, hiszen a szálloda megajándékozza partnereit minden, a szállodában foglalt 30. vendégéjszaka után is. Azok, akik június elseje és december 31-e között 30 vendégéjszakát foglalnak, egy 4 személyre szóló Sunday Brunch ebédet, egy 2 főre szóló vacsorameghívást, valamint egy ingyenes vendégéjszakát tudhatnak magukénak. Azok a partnerek, akik kétszer ennyi foglalást igényelnek az év második felében, egy 2 személyes teljes hétvégét, egy 8 fő részére szóló Sunday Brunch ebédet és egy 2 személyes hétvégét kapnak a Novotel Szeged hotelben. Azok, akik ennél is több vendégéjszakát szeretnének foglalni, kétszemélyes hétvégét tudhatnak magukénak az egyik külföldi Sofitel szállodában. A gasztro vonalon is újításokra számíthatunk a 30. születésnap alkalmából, hiszen júniustól az étlapon a 80-as évek kedvenc ételei lesznek fellelhetőek, új színben, egy kicsit megbolondítva, erről Andreas Mensch főszakács gondoskodik. Újra étlapon lesz például a Borjú filé óriás garnélával, spárgával és hollandi mártással, mely még Lukács István konyhafőnök Oscar-díjas és háromszoros olimpiai bajnok séf aranyérmes specialitása volt. A cukrászatban kifejezetten erre az alkalomra készül az Átrium torta, melynek valóban kihagyhatatlan ízvilága van, a bár pedig a Singapore Sling és Budapest Slings koktélkülönlegességekkel készül az egyszeri alkalomra.

Ünnepeljen a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodával egészen az év végéig!  Részletek és információk az akciókról: www.facebook.com/SofitelBudapestChainBridge

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat