napja 
 

Thália Humorfesztivál 2017 (Programajánlók - Színház)
Thália Humorfesztivál 2017

Az idei Thália Humorfesztivált március 17. és 19. között rendezik meg a Thália Színházban, ahol összesen nyolc produkció mutatkozik be.

A nagyszínpadon a fesztivál keretében a Thália Színház saját produkciója – Martin McDonagh A nagy kézrablás című Vidor fesztivál díjas darabja – mellett két vidéki előadás lesz látható: a kecskeméti Katona József Színház Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című fergeteges komédiája – Szerednyey Béla rendezésében –, és a székesfehérvári Vörösmarty Színház előadásában az Anconai szerelmesek című zenés vígjáték, melynek rendezője Lendvai Zoltán.

    A stúdió-előadások között a Váci Dunakanyar Színház produkcióját, Neil Simon Az utolsó hősszerelmes című darabját, a Dumaszínház két előadását: a Duma Swing 2. – Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estjét – és a Vinnai András rendezte Fear the Szaknévsort láthatják. A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős hallgatói a Kocsis Gergely rendezte Válogatás című zenés játékot hozzák el, amely Gazdag Gyula 1970-ben készült, azonos című dokumentumfilmje nyomán került színre. A Pinceszínház Yasmina Reza Művészet című darabját játssza Pajer Róbert rendezésében.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat