napja 
 

A tökéletes téli kabát ismérvei (Szépség - Divat)
Most tudod a legolcsóbban beszerezni
A tökéletes téli kabát ismérvei

Hideg az idei tél, és senki sem szeretne megfagyni, éppen ezért nem mindegy, hogy milyen téli kabátot választunk a télre. A Brands.hu szakértője szerint az anyagon és bélésen kívül a fazon is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat és érezzük jól magunkat a bőrünkben, bármennyire is nehéz ebben a hidegben.

 

„A télikabát vásárlásnál az egyik legfőbb szempont, hogy mivel van bélelve az anyag – magyarázza Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. – A tollkabátok még mindig hódítanak, nem is csoda, hiszen a toll az egyik legjobb szigetelő-anyag. Keresettek még a polárral bélelt kabátok, mely anyag szintén kiváló hőszigetelő. Ami fontos, hogy kerüljük a poliésztert és a műanyagszármazékokat. Nem tartják a meleget, és meg is izzadhatunk bennük.”

 A praktikumon túl elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat a választott darabban, ezért érdemes átgondolni egy-két dolgot, mielőtt vásárolni indulunk.

 

 

  • Igazán nőies alakot biztosítanak azok a darabak, melyek derékban karcsúsítottak. De az sem gond, ha a mellrésznél van dupla anyag vagy bélés. Az is formálja az alakunkat.
  • Ne legyen túl hosszú az ujja, mert az se nem kényelmes, se nem szép.
  • Fontos, hogy alá tudjunk venni még egy-két meleg pulóvert, ha -10 fok alá csökken a hőmérséklet.
  • Jó, ha a fenék alá ér, de minél hosszabb, annál jobban melegít.
  • Vásárlásnál gondoljuk át, hogy hogyan tudjuk majd tisztítani.
  • Érdemes öves darabot választani, mert jobban tartja a meleget, és karcsúsít is. Akinek nincs dereka, inkább maradjon az övnélkülinél.
  • Ha félted a frizurádat a kapucnis darabokat kedvelni fogod. Sapka helyett remek választás.
  • Ezeken felül a legfontosabb mégis az, hogy mi jól érezzük magunkat benne. Hiszen ami belül van, az látszik kívül is.

 Ha még nincs meg az igazi, érdemes nyitott szemmel járni. Megkezdődtek a téli leárazások – a webshopokban is - most akár 50 százalékkal olcsóbban be lehet szerezni az álomkabátot. És ha fenti tanácsokat figyelembe vesszük a vásárlásnál, könnyű lesz a dolgunk.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat