napja 
 

Mustárok, tésztaszószok ? másképp (Gasztronómia - Konyhatrend)
Nyerj különleges mustárokat és tésztaszószokat!
Mustárok, tésztaszószok ? másképp

Gál Zsolt mesterszakács sokéves tapasztalattal a háta mögött új irányvonalat talált magának a gasztronómia területén. Egyedi, kézműves és rendhagyó mustárokkal lépett be az élelmiszerek világába.

A sokéves tapasztalat és kreativitás alapján saját manufakturájában készíti a nem mindennapi, különleges ízesítésű mustárokat, tésztaszószokat. A készítmények a mustár és chutney házasításából ihletett egyedi finomságok. A termékek az egészséges táplálkozás jegyében készülnek.  Nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószert, és - úgynevezett - nagyipari “mérgeket”. Megtalálhatóak a palettán a textúrában megszokotthoz hasonló, a piacon csak Gál Zsolt által készített zöldség és gyümölcspüré alapú chutney jellegű mustárok.

Az egész évben kapható termékek mellé szezonális ízek szélesítik a kínálatot. Érdekessége, hogy mint mustár, kísérőként, azonban főzéshez, pácoláshoz, mártások, habok alapjaként is kitűnő. A mesterszakács szakmai háttere és kreativitása sokat számít mind az új ízek összeállítása során, mind az alapanyagok kiválasztásakor. A termékcsalád márkaneve: Szakács leszel. Ezzel jelzi a szakember, hogy bárki, bárhol készíthet profi finomságokat megfelelő odafigyeléssel, választással. Kisebb üvegekben a nagyközönség számára készülnek a nem szokványos ízű finomságok, nagyobb kiszerelésben a gasztronómia szakemberinek, a séfeknek.  Gál Zsolt hosszútávra tervez, várhatóan lesznek más termékek is. Nekünk csak a címkét kell figyelni: Szakács leszel! 

Jelenleg kapható termékek:

Fűszeres Virsli-mustár,

Cukormentes-fűszeres mustár,

Rozmaring mustár pácolt zöldborssal,

Mediterrán mustár,

Orosz szoljanka mustár,

Tormás mustár tárkonyos körtével,

Mézes birs mustár pirított dióval,

Kakukkfüves vargányás mustár,

Olaszos zöldség ragu. tésztára, apróhúshoz vagy minestronénak

Mexikói paprika ragu csicseriborsóval tésztához vagy önálló vegetáriánus ételként

Salátavarázs (zöld vagdalék, a "Pesto" tovább fejlesztett változata), salátákhoz,reggeli primőrökre vagy tésztára

További információ és elérhetőségek: Mobil: +36/30/6816372 E-mail: [email protected]  

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat