napja 
 

Az X-Faktorban debütált a 100 gitáros (Programajánlók - Muzsika)
Az X-Faktorban debütált a 100 gitáros

Szombaton este láthatta elsőként a nagyközönség a legnagyobb magyar zenekart. A Palladio Orchestra világelsőként 100 gitárossal kísérte az X-Faktor négy legjobbját.

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes és 1 DJ varázsolja majd el világon egyedülálló produkciójával az Aréna közönségét, ám az első bemutatkozásukra már december 10-én sor kerül az RTL Klub képernyőjén. 
 
A Palladio Orchestra – 100 gitáros egy színpadon produkció az X-Faktorban mutatkozik be elsőként a nagyközönség előtt, ahol Opitz Barbarával, a Ham Ko Hammal, Mata Ricsivel és Gorbunov Dmitrijjel lépnek színpadra. A 100 gitáros a közel két éves felkészülést követően elsőként a tévéképernyőn lesz látható együtt szombaton, és bár egyelőre titok, hogy mit adnak elő, a készítők igazán emlékezetes show-t ígérnek.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat