napja 
 

Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal (Gasztronómia - Konyhatrend)
Pálinkával ízesített lazacfilé szeleteket mutatott be a Rézangyal

Közös termékkel jelentkezik Magyarország vezető pálinkamárkája és az egyik legnagyobb hazai tengerihal-importőr, a Hering-Trade Kft. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé termékcsalád bemutató eseményén a gasztroszakma három ismert személyisége készített inspiráló ünnepi előételeket a hagyományos nemzeti gyümölcspárlatokkal ízesített lazacfilé szeletekből.

A Hering Trade Kft. és a Rézangyal pálinkamárka a Budapesti St. Andrea étteremben három ismert séf  - Sipos András (Susu Bar and Restaurant), Bernát Dániel (Rézkakas), és Susánszky Ádám (Zing Burger) - közreműködésével mutatta be új termékcsaládját. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek a Skóciában és Írországban nagy népszerűségnek örvendő Whiskey-vel ízesített lazac mintájára, a hagyományos nemzeti gyümölcspárlat és a kedvelt halfajta párosításával jött létre.

 A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeleteket hagyományos módon hideg füstölési eljárással készítik, azaz az eljárás során a lazacfilé hőmérséklete nem haladhatja meg a 28 °C –ot. A füstöléshez bükkfa forgácsot használnak fel, amelyet a szakemberek kifejezetten a lazac füstöléséhez ajánlanak. Így alakul ki a termékre jellemző karakteres ízvilág.

 „A füstölt lazac és a pálinka remek ízpárosítás, különösen, ha az összetevők előkészítése során gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokat használunk. A termék, a gyártási eljárások tökéletesítése  után, a lehető legjobb ízélményt biztosítja a vásárlóinknak, fogyasztásra kész formában. Izgatottan várjuk, hogy hogyan fogadja a piac a terméket, nagyon szeretnénk, ha a jövőben további ízváltozatokkal is kibővíthetnénk a kínálatot” - mondta el Török Ferenc a Hering-Trade Kft. ügyvezető igazgatója.

 A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek kétféle, barrique törkölypálinka és barrique szilvapálinka ízesítéssel kerülnek forgalomba. A barrique szilva- és törkölypálinka speciális, hordóban érlelt pálinkafajta. A tölgyfából készült hordóba töltött pálinka, a hordóban való legalább féléves érlelés során, kiegészül a fa jellegzetes íz- és illatvilágával. A barrique törkölypálinkában kiválóan előjönnek a „törkölyös”, markáns jegyek, remek párhuzamot alkotva a hordós érlelés adta tompa, kicsit kesernyés ízhatásokkal. Ezzel szemben a barrique szilvapálinka illatában édes fűszerek és gyógynövényes jegyek váltják egymást, amiben leginkább édeskömény, ánizs, pici gyömbér és szegfűszeg érezhető.

 „Nagyon örülünk neki, hogy hosszú hónapok munkájának gyümölcsét végre bemutathatjuk a nagyközönségnek. A Rézangyal az egyik első olyan magyar pálinkamárka, amely termékeinek minősége tekintetében képes felvenni a versenyt a nagy nemzetközi alkohol brandekkel. Ennek megfelelően minden olyan partnerrel szívesen dolgozunk együtt, amely - hozzánk hasonlóan - nem ismer kompromisszumokat a minőség területén” - mondta el Haász Dömötör a Rézangyal Kft. marketingvezetője.

A gyártó a termék felhasználását elsődlegesen hidegtálakhoz, előételekhez ajánlja.  A Hering-Trade Kft. év végéig 20.000 eladott termékkel számol.

 Ízek:

Royal Rézangyal füstölt lazacfilé Barrique Törkölypálinka ízesítéssel

Royal Rézangyal füstölt lazacfilé Barrique Szilvapálinka ízesítéssel

Gyártja és forgalmazza: Hering-Trade Kft.  Kapható: Tesco, Metro, Spar. 

Ajánlott fogyasztói ár: 1499 Ft

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat