napja 
 

Karácsonyi meseköntösbe öltözött a Sofitel Budapest Chain Bridge (Programajánlók - Muzsika)
Karácsonyi meseköntösbe öltözött a Sofitel Budapest Chain Bridge

Mesebeli dekorációval, egy 2 méteres mesekönyvvel, káprázatos karácsonyi fényekkel és számtalan más apró csodával köszöntötte a Sofitel Budapest Chain Bridge az ünnepi szezont. A karácsonyi dekorációavató ünnepséget november 29-én rendezte meg a szálloda, így köszöntve méltón a legszentebb ünnepünket. 

Itt a december és lassan minden bolt kirakatába és az otthonok melegébe is bekúszik az izgatott készülődés és várakozás, száncsengő csilingelést hallunk és fenyőillatot érzünk a nap minden percében, hiszen közeledünk az év végéhez és a karácsonyi ünnepnapokhoz. Lassan ideje eldönteni, hogy milyen színárnyalatot válasszunk a dekorációhoz, milyen fenyővel várjuk az angyalokat és a karácsonyi dalokat is csokorba gyűjtjük. Zsúfolt, de annál szebb időszak ez, hiszen összegyűlhet a család, a barátok és együtt, békében nézhetnek a közelgő időszak elé. A Sofitel Budapest Chain Bridge már javában készülődik és egy látványos dekorációavató partnerpartival indította el az ünnepi szezont.

 Idén a karácsony művészi megjelenését a mese magával ragadó és korosztályokat átívelő szelleme inspirálta. Nem csak az óriás mesekönyvből előbújó gigantikus fenyőfa tette fenségessé az eseményt, hanem a Sofitel védjegyeit bemutató mini installációk, valamint a magyarországi francia nagykövet és zenekara “The Slashers” koncertje is elkápráztatta a meghívottakat. Gyermekkort idéző gigantikus adventi naptár mögött megbúvó ajándékok pedig a szálloda egy-egy VIP vendégét várják a Szentestéig elkövetkező napokban. A Sofitel Budapest ráadásul a híres francia édesség, a karácsonyi fatörzs süteményét is megújította, 2011 óta minden évben más-más ízesítéssel kedveskedik vendégeinek. A Bûche de Noël egy különleges módja annak, hogy továbbvigyük a karácsony és a téli napforduló megünneplésének tradícióját, olyan ez, mint egy fatörzs a kandallóban, amely a szívünkben gyúl lángra. A karácsonyi fatörzs francia édesség, melyet az 1800-as évek végén talált fel egy cukrász, nevét formájáról kapta, mely igazi fatörzshöz hasonlít. A szálloda cukrászai minden évben izgalmas ünnepi recepttel készülnek, idén a különleges és mennyei gesztenyehab, karamellizált pekándió és a vitamindús feketeribizli ízvilágának kombinációja jellemzi a Bûche de Noëlt.

 Igazán káprázatos látvány köszönt mostantól minden vendéget, aki betér ide, vagy egy finom forralt borra vagy egy szelet karácsonyi fatörzsre, melyet egyébként bátran lehet rendelni is ebben az időszakban. Az ünnepi hangulat beköltözött a szállodába, ideje, hogy mindenki nagyra nyissa szívét és engedje, hogy átjárja a karácsonyi készülődés izgalma!


 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat