napja 
 

Frissítő elegancia, hűvös csábítás: megérkeztek az LG új hűtői (Gasztronómia - Konyhatrend)
Frissítő elegancia, hűvös csábítás: megérkeztek az LG új hűtői

Az LG Electronics (LG) mára szinte kizárólag Total No Frost hűtőket forgalmaz, amelyekből a most bemutatott modellek extra nagy tárolókapacitással, energiahatékonysággal és káprázatos formatervezéssel büszkélkedhetnek. A kiemelt két Side by Side, egy alulfagyasztós és egy felülfagyasztós hűtő májustól elérhető a hazai piacon.

Legújabb energiatakarékos használatot és komfortot segítő funkciójával, az Öko-ajtóval a GS9166KSAV modellben találkozhatunk. Az „ajtó az ajtóban” megoldásnak köszönhetően egy gombnyomással hozzáférhetünk azokhoz az élelmiszerekhez, amikre gyakrabban van szükségünk, úgy, mint az üdítők, nassolnivalók. Az Öko-ajtó használatával kevesebb hideg levegő távozik a hűtőből, állandósul a hűtőtér hőmérséklete, amellyel csökkenthető a készülék energiafelhasználása.A kényelem terén újdonság a Kopp-stop (Zero Clearance) megoldás is, ami 90°-ban nyithatóvá teszi az ajtót, anélkül, hogy az a mellette lévő konyhaszekrénybe vagy falba ütközne. Ennek köszönhetően könnyebben hozzáférhetünk a hűtőhöz és teljesen kihúzhatjuk a fiókokat.

Az A+ energiaosztályú LG GS9166KSAV Side by side hűtője hatalmas, 614 literes tárolókapacitást, kimagasló energiahatékonyságot és számos innovatív megoldást kínál. Az LG szabadalmaztatott lineáris kompresszor technológiájának köszönhetően a hűtő zajszintje meglepően alacsony. Az új, Pure N Fresh légtisztító egység pedig a levegő keringtetésével és deodorizáló hatás segítségével tisztább és kellemetlen szagoktól mentes levegőt juttat a hűtőszekrény belsejébe. A zöldségek és gyümölcsök frissen tartásáról a V Fresh Zóna gondoskodik. A rajta lévő gomb segítségével kipumpálhatjuk a levegő egy részét a rekeszből, szilikon tömítésének és páratartó fedelének köszönhetően pedig a benne tárolt élelmiszerek lassabban veszítenek nedvességtartalmukból. A még nagyobb kényelem érdekében a hűtő ajtajába egy kisebb helyet igénylő jégkocka készítő berendezést szereltek, ami jégkása és vízadagoló funkcióval is bír.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 699 990 forint

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat