napja 
 

Zene és szöveg: Zséda 2017  (Programajánlók - Kultúra)
Zene és szöveg: Zséda 2017 

Ahogyan változnak az évszakok, a minket körülvevő környezet, az időjárás, az aktuális teendők, úgy változunk mi magunk is. Ebben az örök változásban azonban vannak olyan hangulatok, érzések, illatok és dallamok, amelyek észrevétlenül állandóságot kölcsönöznek életünknek. Ezekkel van tele ez a gyönyörű, 2017-es határidőnapló.

Zséda idei, hatodik kalendáriumában végigvezet minket karrierje legfontosabb állomásain, bemutatja az őt leginkább inspiráló embereket, előadókat, dalokat, miközben hónapról hónapra hasznos tanácsokkal és tippekkel inspirál ő maga is. Kalendáriuma nélkülözhetetlen kísérőnk lesz egész évben, idegenvezetőnk és útitársunk egyszerre.

"A dal visszarepít egy pillanatba, egy helyre, egy emberhez. Nem számít, mennyit változott azóta a világ, az az egy dal ugyanaz marad, épp, mint az a pillanat..." (Zséda)

A 2017-es könyvecske a Zene és Szöveg címet kapta: Zséda memoárszerű visszaemlékezéseit tartalmazza eddigi zenei pályafutása kapcsán, a kezdetektől a legújabb stúdióalbumig.

Zséda ugyanis négy év után elkészítette új stúdióalbumát! A magyar könnyűzene meghatározó előadója, a többszörös Fonogram-, eMeRTon-, és Artisjus-díjas énekesnő hatodik nagylemeze a „Kémia” címet viseli: 15 dallal igazán sokszínű és kidolgozott zenei anyag született. Egy igazi szerelmeslemez…

A lemez 15 tracken keresztül osztja meg a szerelem képletét a rajongókkal. Az albumon olyan alkotótársak dolgoztak, mint Rakonczai Viktor, Lotfi Begi, Malek Miklós, a SuperStereo és még sokan mások. A lemez egy csodás duettet is tartalmaz Demjén Ferenccel.

A Kémia című nagylemez, ahogyan Zséda legújabb kalendáriuma is hamarosan minden rajongó számára elérhető lesz.

Megnyerheti a kalendáriumot, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát, és helyesen válaszol a következő kérdésre: hányadik könyve ez Zsédának? A válaszokat lapunk Kapcsolat menüpontjában található email címre kell küldeni, 2016. december 1-éig.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat