napja 
 

Elindult a Wizz Air Budapest-Bukarest járata (Utazás - Hírek)
Elindult a Wizz Air Budapest-Bukarest járata

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, Magyarország hazai légitársasága tegnap elindította Budapest és Bukarest közötti alacsony viteldíjas járatát. Az első gép 151 utassal a fedélzetén Budapestről indult Bukarestbe, míg visszafelé csaknem teljes telítettséggel, 176 utassal tért vissza. Az új járat hetente háromszor repül szerdán, pénteken és vasárnap, a jegyek a wizzair.com oldalon foglalhatók akár 2990 forinttól.

Bukarest, Románia fővárosa egyre népszerűbb a turisták és az üzleti utazók körében egyaránt. A város gyors fejlődése Közép- és Kelet-Európa egyik fő pénzügyi központjává emelte, a számos kulturális esemény pedig minden igényt kielégít.

Magyarország hazai légitársaságaként a Wizz Air folyamatosan bővíti Magyarországról elérhető hálózatát. A légitársaság jelenleg két magyar bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben összesen 11 repülőgéppel, és nemrég jelentette be egy újabb gép érkezését 2017 áprilisában. A Wizz Air három további útvonalat indít 2016-ban és 4 másikat 2017-ben, olyan vonzó célállomásokkal, mint Fuerteventura, Szófia, Lanzarote, Faro, Hannover, Bergen és Lamezia Terme.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat