napja 
 

Mind a 306 olimpiai döntőt megnézheti (Programajánlók - Sport)
Mind a 306 olimpiai döntőt megnézheti

Lemaradt a magyar aranyakról? Nézze vissza az olimpiát az M5-ön időeltolódás nélkül!

Hétfőn hajnalban véget ért az olimpia, a magyar sportolók 8 aranyérmet, 3 ezüstöt, és 4 bronzérmet szereztek - azonban a brazil időeltolódás miatt van, aki nem láthatta a legszebb pillanatokat.  Ezért a magyar közmédia úgy döntött, augusztus 22. és szeptember 7. között a teljes olimpiát megismétli az M5-ön, de immár időeltolódás nélkül.

 

 Ma hétfő este 20.00-tól 16 napon keresztül a teljes ötkarikás játékokat megismételjük az M5-ön napról napra, annyi különbséggel, hogy magyar idő szerint adjuk az eseményeket, azaz augusztus 22., hétfő 20.00-tól RIO2016 nyitóünnepség a kezdés, majd szeptember 7., 22.00 a záróünnepség lesz a vége.

 

 Tehát az M5-ön bárki újranézheti a teljes Olimpiát, vagy ha nem látta az éjszakai, hajnali döntőket, akkor megnézheti magyar idő szerint, reggeltől estig, augusztus 22. és szeptember 7. között.

 

 Minden délután lesz magyar blokk, és ezúttal természetesen nem kell úgy kapcsolgatnunk, mint az élő események alatt, vagyis minden mérkőzés, minden bronzmeccs, minden döntő teljes egészében látható lesz. 

 

Főműsoridőben, 20.00-tól a két legnépszerűbb olimpiai szám, az úszás és az atlétika lesz főszerepben, hiszen az élő műsorfolyamban ezeket volt a legnehezebb követni élőben, mert az úszás döntői magyar idő szerint hajnal 3-kor, az atlétika-döntők hajnal 2-kor kezdődtek.

 Lesznek olyan tartalmak is, amelyeket az egybeesések miatt az élő közvetítésekben nem is láthattak a magyar nézők: mind a 306 olimpiai döntőt leadja a közmédia, tehát mind a 306 riói aranyérem sorsát eldöntő küzdelmet megnézhetik akik az M5-re kapcsolnak.

 

 Az új M5-ön tehát augusztus 22-től különleges tartalomé a főszerep, majd szeptember 7-18. között élő paralimpiai közvetítés várja a nézőket.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat