napja 
 

Karátos gyilkosság - Élő Cluedo a Tilos az Á Könyvekkel! (Programajánlók - Kultúra)
Karátos gyilkosság - Élő Cluedo a Tilos az Á Könyvekkel!

Rajongsz a krimikért? Imádod a CSI-t, a Gyilkos elméket, a Dr. Csontot vagy a Sherlockot? Szereted a kihívásokat és az izgalmas rejtvényeket? Most mindezt átélheted élőben augusztus 25-én a Bartók Béla úti Pagony könyvesboltban!

Mészáros Dorka, az elképesztően fordulatos és modern krimi, az Én vagy senki szerzője egy újabb fondorlatos bűntényt eszelt ki, amit akár te is megoldhatsz! Vegyél részt az élő Cluedo-ban, legyél tagja a helyszínelő csapatnak, válj profi kihallgatóvá!

Strauszné Polgár Márta nénit, a dúsgazdag, gyermektelen özvegyet meggyilkolják kedvenc unokahúga születésnapi partiján. A milliárd dollárokat érő gyémántját, a Türkiz Elefántot ellopják. A villában nyolcan tartózkódnak. Este nyolc és hajnali fél egy között senki nem ment ki a birtokról és senki nem jött be. A tettes tehát köztük van. Az ünneplő fiatalok közül vajon ki szúrta le az idős hölgyet? És miért?

Gyere el augusztus 25-én, szerdán 17:00-kor a Bartók Béla úti Pagony könyvesboltba ( Budapest, XI. Kerület, Bartók Béla út 5.), és derítsd fel a bűntényt! Mindenki hazudik...? Ne hidd el, ami látszólag nyilvánvaló! Láss át rajtuk! Hallgasd ki a gyanúsítottakat, fedezd fel a titkokat és illeszd össze a kirakós darabjait!

Borzongj, kérdezz, nyomozz és rántsd le a leplet a rejtélyről!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat