napja 
 

JazzMobil: Gájer Bálint ingyenes koncertje a Madách téren (Programajánlók - Muzsika)
JazzMobil: Gájer Bálint ingyenes koncertje a Madách téren

A nemzeti ünnep hétvégéjén ismét zenélő kisbusz rója Budapest utcáit. A Schweppes JazzMobil profi hangszeres zenészeihez augusztus 20-án, szombaton 18.30-tól a Madách téren csatlakozik Gájer Bálint énekes, aki ingyenes, szabadtéri koncertet ad. A vendégművész különleges vendégeként ezúttal Garami Gábor, a Class FM műsorvezetője dobol, míg az első lemezére készülő fiatal jazz énekesnő, Köles Eliza vokálozik. 

A nyár legmenőbb kisbusza kétségtelenül a Schweppes JazzMobil, amely 2016. augusztusában négy hétvégén, csütörtöktől szombatig, 16 és 19 óra között keresztül-kasul bebarangolja Budapest utcáit. A járműben egy profi zenekar utazik, amely élő jazz zenével és egy-egy ingyenes koncerttel lepi meg az érdeklődőket és a járókelőket. A Schweppes JazzMobil a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án, szombaton 18.30-kor megáll a VII. kerületi Madách téren, ahol a népszerű swing énekes, Gájer Bálint csatlakozik a zenészekhez egy ingyenes, szabadtéri koncerten. A vendégművész mellett a dobnál ezúttal Garami Gábor, a Class FM rádiós műsorvezetője, a Garami Funky Staff zenekar alapítója ül majd. Vokalistaként pedig az első nagylemezére készülő, tehetséges, fiatal jazz énekesnő, Köles Eliza mutatkozik be.

A Schweppes JazzMobil utazó zenekarának állandó tagjai: Görögh Dániel (trombita), Köles Márk (dob), Cséry Zoltán (billentyű), Szűcs Péter (basszusgitár). A projekt Görögh Dániel zenei vezetésével valósul meg Budapesten.

Az utolsó hétvégén, augusztus 27-én, szombaton 19 órától a VI. kerületi Jókai térnél Galambos Dorina, a Mrs. Columbo zenekar kiváló énekesnője ad ingyenes szabadtéri koncertet. a Schweppes JazzMobil vendégeként. 

A Schweppes JazzMobil ingyenes szabadtéri koncertjei:

augusztus 20. (szombat) 18:30 óra – VII., Madách tér – énekes: Gájer Bálint

augusztus 27.(szombat) 19 óra – VI., Jókai tér – énekes: Galambos Dorina

A koncertek pontos helyszíne és időpontja: www.musicfashion.hu

 A Schweppes JazzMobil első koncertje Pély Barna közreműködésével (videó): https://www.youtube.com/watch?v=b9D5j4fON-4

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat