napja 
 

Rihanna a Sziget előtt tudta meg, hogy ő kapja az MTV VMA életműdíját (Sztárok - Hírek)
Rihanna a Sziget előtt tudta meg, hogy ő kapja az MTV VMA életműdíját

Bejelentették az idei MTV Video Music Awards gála Michael Jackson Életmű-díj várományosát: idén Rihanna kapja a legnagyobb elismerésnek számító címet a zenére, popkultúrára, divatra, filmvilágra és karitatív tevékenységekre gyakorolt évtizedes befolyásának köszönhetően. Az énekesnő Instagramon és Twitteren köszönte meg a díjat a csütörtöki Sziget koncert előtt. A rajongók legközelebb augusztus 28-án láthatják és hallhatják majd élőben a New York-i Madison Square Gardenben megrendezett MTV VMA gálán. 

Rihanna a legfiatalabb szólóénekesnő, akinek 14 kislemeze vezette a nemzetközileg elismert Billboard Hot 100-as slágerlistáját, miközben két alkalommal vihette haza a VMA Év videójának járó díját. A világsztár páratlan munkásságából olyan slágerek születtek, mint az Umbrella, a We Found Love, a Diamond és a Work. Rihanna a Michael Jackson Életmű-díjjal olyan neves előadók sorához csatlakozik, mint Madonna, Peter Gabriel, a Guns N’ Roses, a Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé és Kanye West.

 Nehéz elhinni, hogy Rihanna csupán 28 éves, mégis az egy évtizede zajló karrierje során 61 millió albumot és 215 millió zeneszámot adott el világszerte, 8 Grammy-díjjal, és több 100 millió Arany és Platina tanúsítvánnyal rendelkezik [RIAA], így az énekesnő mindenidők legkeresettebb digitális művésze és kétség kívül korunk egyik meghatározó globális ikonja. A zenevilágra gyakorolt jelentős befolyása mellett Rihanna jó érzékű üzletasszony, több jól menő vállalkozást tart a kezében.

 

 Több mint 81 millió Facebook rajongójával, 64 millió Twitter, és 42 millió Instagram követőjével Rihanna óriási hatással van a világra, befolyásával olyan szervezetek fontosságára hívja fel a figyelmet, mint például a Clara Lionel Alapítvány, melyet az énekesnő alapított 2012-ben. A Rihanna nagyszüleiről, Clara és Lionel Braithwaite-ről elnevezett alapítvány arra törekszik, hogy javítsa a világ közösségeinek életminőségét az egészségügy, az oktatás, a művészetek és a kultúra területén.

 

Minden Rihannáról az MTV-n: http://www.mtv.com/artists/rihanna/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat