napja 
 

Kalandos vígjátékok a balkezesek napján a Paramount Channelen (Programajánlók - Film)
Kalandos vígjátékok a balkezesek napján a Paramount Channelen

Augusztus 13-a hivatalosan is a balkezesek világnapja, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a jobbkezesek által „uralt” világban vannak olyanok, akiknek a bal kezük a dominánsabb. Találunk köztük neves tudósokat és történelmi alakokat is, mint Albert Einstein vagy Jeanne d’Arc, a Paramount Channel pedig szombaton elhozza a legismertebb „sete” színészeket, - köztük Nicole Kidmant, Scarlett Johanssont és Hugh Jackmant - egy fantasztikus filmválogatásban.

A bolygó lakosságának körülbelül 10-15 százaléka születik balkezesnek, amit valaha ördögtől való tulajdonságnak tekintettek, ezért jobbkezességre szoktatták az ilyen gyerekeket. Mára viszont kutatások támasztották alá, hogy intelligensebbek és kreatívabbak is többségben lévő társaiknál, így rengeteg ismert színészt is találunk közöttük. A Paramount Channel ezért augusztus 13-án, szombaton a legnépszerűbb „sete” sztárok legjobb filmjeivel ünnepli a balkezesek világnapját.

 Nicole Kidman többek között A stepfordi feleségekben is megmutatja zseniális tehetségét. Amikor férjével (Matthew Broderick) és gyermekeivel közös élete összeomlani látszik, egy idillinek tűnő kisvárosba, Stepfordba költöznek, ahol a szuper tökéletes mintaanyák és feleségek között kell érvényesülnie. A Mint a villámban ezzel szemben egy kőkemény autóverseny harcedzett pilótájának (Tom Cruise) oldalán kell helytállnia, ami nem is olyan egyszerű, miután a versenyző egy súlyos autóbaleset után visszakívánkozik a pályára.

 

 Nicole Kidman mellett olyan további balkezes sztárokat vonultat fel szombaton a Paramount Channel, mint Will Ferrell, Matt Dillon, Scarlett Johansson, Hugh Jackman, Bruce Willis, Angelina Jolie és Julianne Moore. 21 órától pedig duplázza is az élvezetet: a Starsky és Hutchban Ben Stiller és Owen Wilson is balkezes!

 

 A balkezesek világnapja a Paramount Channelen:

 

06:20 A híres Ron Burgundy legendája (Will Ferrell)

08:25 A boldogító nem (Matt Dillon)

10:25 A stepfordi feleségek (Nicole Kidman)

12:20 Mint a villám (Nicole Kidman)

14:30 Halálbiztos vizsga (Scarlett Johansson)

16:25 Kate és Leopold (Hugh Jackman)

18:55 Bérgyilkos a szomszédom (Bruce Willis)

21:00 Starsky és Hutch (Ben Stiller + Owen Wilson)

23:00 Határok nélkül (Angelina Jolie)

01:45 Mocsokváros utcáin (Julianne Moore)

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat