napja 
 

Wizz Tours: 15 000 Ft kedvezmény (Utazás - Hírek)
Wizz Tours: 15 000 Ft kedvezmény

Megugrott a foglalások száma a magyar válogatott sikeres EB-szereplését követően, derül ki a Wizz Tours hazai keresési és foglalási statisztikáiból. Az április-júliusra vonatkozó adatokból az is látszik, hogy a repülővel utazók körében idén a görög és a máltai tengerparti nyaralások a legnépszerűbbek.

 A repülős nyaralási úticélok népszerűségi listájának élén idén Korfu, Kréta, Zakinthosz, Málta, Costa Brava és Tenerife szerepel a Wizz Tours adatai szerint. „Ezen a nyáron különösen látványos a görög helyszínek közkedveltsége, ami elsősorban a kimeríthetetlen szálláskínálat és a jó árszínvonal kombinációjának eredménye” – mondta el Barits János, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója. „A görög szigetek mindig is népszerűek voltak a magyar utazók körében, az elmúlt időszakban azonban kezdik felfedezni Máltát is a nagy járatsűrűségnek köszönhetően, és látványosan nő az érdeklődés a távolabbi nyaraló úticélok iránt, mint például a Kanári-szigeteken Tenerife, Lanzarote vagy Fuerteventura” – tette hozzá az ügyvezető.

 Az idei nyári szezon különlegessége, hogy a futballválogatott sikeres EB-szereplésének köszönhetően a magyarok a szokásosnál is később kezdték szervezni nyaralásukat. „A magyarok jellemzően későn foglalnak, de most igazán az EB után ugrott meg a foglalások száma” – mondta el Barits János.

 A késői foglalási start eredményeként a vártnál erősebb lesz a last minute szezon: még augusztusban is jelentős számú foglalás várható. A Wizz Tours azzal szeretné megkönnyíteni a nyaralásukat tervezők döntését, hogy augusztus 3-4 között minden, 2016. szeptember 30-ig elkezdődő Wizz Tours utazásra további 15 000 forint kedvezményt ad, a WTOURS15000 promóciós kóddal.

„A több mint 30 ezer szálláshelyet magába foglaló páratlan szálláskínálatnak köszönhetően minden utasunk megtalálja a számára megfelelő opciót, legyen szó akár apartmanról, akár ötcsillagos hotelről all-inclusive ellátással. A repülőjegy- és hotelkínálaton túl utasaink utazási biztosítást, transzfert és autóbérlést is a legjobb árainkon foglalhatnak a Wizz Toursnál online, kényelmesen, otthonról” – tette hozzá Barits János.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat