napja 
 

20% kedvezmény minden WIZZ foglalásra július 27-én éjfélig (Utazás - Hírek)
20% kedvezmény minden WIZZ foglalásra július 27-én éjfélig

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, egyben Magyarország hazai légitársasága ma bejelentette egynapos promócióját, melyben 20% kedvezményt ad minden útvonal minden járatán a ma, július 27-én éjfélig elvégzett foglalásokra. A Wizz Air hálózat 124 célállomásának bármelyikére utazók élvezhetik a mai 20%-os kedvezmény* előnyeit.

A 20%-os kedvezmény a viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat, nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyászt. A kedvezmény kizárólag új foglalásokra vonatkozik. Magyarországon a Wizz Air a legnagyobb légitársaság, budapesti és debreceni bázisairól összesen 55 útvonalon 22 ország érhető el. A WIZZ megfizethető kapcsolatot teremt Magyarország és Európa többi része között, sőt, még azon túl is az üzleti és szabadidős utazóknak egyaránt. A Wizz Air legújabb járata augusztusban indul Budapestről Bulgáriába, Várnába, ezt követően ősszel indulnak új járatok Porto, Bukarest, Fuerteventura, Szófia és Lanzarote célállomásokra.

 Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs vezetője elmondta: "Örömmel lepjük meg az élelmes magyar utazókat 20%-os* nyári promóciónkkal, hogy még alacsonyabb áron tudjuk kínálni hálózatunk összes útvonalát. Arra buzdítunk mindenkit, hogy minél előbb foglalja le utazását, mert a 20%-os* kedvezmény csak július 27-én éjfélig érvényes. Alacsony jegyárakra és remek lehetőségekre vadászik? Ma érdemes foglalni!"

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat