napja 
 

Színesre festve egészen más (Szépség - Divat)
Színesre festve egészen más

Frizuránk nyáron nem annyira tartós, a melegben hajlamos a szétesésre, a nyári zápor pedig teljesen szétzilálhatja. A forró napsütés ellen is védeni kell a hajat, hogy ne törjön, ne fakuljon. Hogyan is viseljük hajunkat ilyenkor?

 

 

Nézzünk egy kis hajviselet körképet, amit élőben kaptunk a Frizura & Szépség online magazin és a Meggyes Szalon bemutatóján. A bemutató a színek jegyében zajlott, színes programok kíséretében.

Kék és lila

A türkizkék színre festett rövid haj egyik oldalon padlizsán lilával egészül ki, a felemás vágás még különlegesebbé teszi a frizurát. Egy szép smink hozzá, meg egy különleges nyakkendő, vagy zakó, aminek színei a hajjal harmonizálnak, igazán extravagánssá teszi a megjelenést.

A bemutatóra készített frizura egy hét múlva ilyen. A színek isteniek még mindig, a formát pedig lehet alakítani.

Vörösben

Könnyed, igazi nyári frizura, jól illik hozzá a sötétbe hajló vörös színválasztás. Ezt a hajat akár magunknak is megcsinálhatjuk, ha követjük fodrászunk tanácsait! A hófehér öltözet elmélyíti és kiemeli a haj színét, formáját.

Romantikus virágos

Ez a frizura inkább estére ajánlott, formájánál és díszítésénél fogva. Nem igazán a haj színe a különleges, hanem a fonatok, hullámok és a feltűzéshez használt virágok, a csillogó köves csattal. Csak hosszúhajból lehet szépen elkészíteni, de megéri a rászánt időt és munkát. A kis virágokkal nyomott, elegáns overall, amit a modell visel, mind nappali, mind esti öltözék lehet.

A modellek az Enihorn márka ruháit viselték. "Keresd a múltban a jövőt" – ez az Enihorn 2016-os új kollekciójának jelmondata. Idén egy új almárka, a Bee Enihorn csatlakozott a kollekciókhoz, ami még lazább, még kényelmesebb. Az Enihorn márka táskái is megújulnak: a Bee Enihorn kollekcióhoz is tartoznak táskák.

Fekete Tímea biztosította a bemutatóhoz a Shamballa és egyéb ékszereket.

Schemperger S. Roland a finom falatok felelőse volt a Frizura & Szépség Magazin és Meggyes Szalonközös frizura bemutatóján. Az aromás kávéról a Pörkölde gondoskodott, a cukormentes desszertekről a No Carb.

Hajak: szín és frizura: Békési Zita Emmebi Magyarország, Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Sárkány Beáta.

Smink: Schlovicskó Katalin és Benkő Niki Smink és Maszk

Matisz Helga: füllyukasztás, kozmetikai tetoválás és kezelések, 3d-s szempilla

Fotó: Polonyi István Polónyi

Modell: Perfect Models Hungary

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat