napja 
 

Operett koncert az Oroszlános udvarban (Programajánlók - Muzsika)
Operett koncert az Oroszlános udvarban

Budavári palotakoncertek

Folytatódik a megkezdett hagyomány, augusztus 5-én és 6-án ismét fényárba és dalba borul a Budai Vár Oroszlános udvara. Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál és megannyi nagyszerű zeneszerző legendás műve csendül majd fel az impozáns környezetben.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is két alkalommal, augusztus 5-én és 6-án kerül sor a nyár exkluzív szabadtéri koncertjére. A Budapesti Operettszínház most is az előadások kiemelt partnere. A műsor magas színvonaláról ezúttal is a teátrum legnagyobb sztárjai gondoskodnak majd. A gálaesten fellép: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Vadász Dániel, Dancs Annamari, Kékkovács Mara, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Brasch Bence, Faragó András, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté. a Budapesti Operettszínház Balettkara, valamint Zenekara. Vezényel: Makláry László. Rendező: KERO®

 A további részletekért kattintsanak a "bővebben" szóra.

A műsorban lesznek az előre meghirdetetteken kívül meglepetés-számok is. A látványvilágot pirotechnikai és mozgóképes elemek teszik még egyedibbé. A koncert célja: a lehető legtöbb emberhez eljuttatni a ma már hungarikumként jegyzett magyar operett műfaját. A terv célt ért, hiszen nem csak a helyszínen, de a televíziós közvetítésnek köszönhetően több millióan a képernyők előtt ülve is részesei lehetnek a nem mindennapi műsornak. A koncert várhatóan az augusztus 20-i ünnepségekhez kötődve kerül adásba.

Az esemény kapcsán a szervezők fontos tájékoztatást adtak: 

"Kedves Közönségünk!
A Budavári Palota rekonstrukciós munkálatai miatt az idei Palotakoncert nézőtere ugyan jelentősen csökkent, azonban a grandiózus előadások megszokott fényükben és az operett irodalom újabb arcát megmutatva kerülnek bemutatásra. Az elérhető jegyek limitált száma miatt javasoljuk, hogy minél előbb biztosítsák maguknak a részvétel lehetőségét!"

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat