napja 
 

Air Canada rouge: új, közvetlen Budapest-Toronto járat (Utazás - Hírek)
Air Canada rouge: új, közvetlen Budapest-Toronto járat

Ünnepélyes keretek között mutatta be az Air Canada rouge új, közvetlen Toronto-Budapest járatát. Az Air Canada rouge - az anyavállalat Air Canada szabadidős légitársasága - idén október 15-ig heti három járatot közlekedtet a magyar főváros és az Air Canada torontói központja, a Toronto Pearson Nemzetközi Repülőtér között. Az Air Canada rouge Budapest-Toronto AC1911 számú járata Budapestről heti három alkalommal (kedden, csütörtökön és szombaton) közlekedik 12:00 órai indulással, ami helyi idő szerint aznap délután 15:40-kor érkezik meg Torontóba. Budapest felé az AC1910-es járat hétfőn, szerdán és pénteken indul este 19:00-kor és helyi idő szerint másnap délelőtt 10:00 órakor landol a magyar fővárosban.
A járat 282 személyes Boeing 767-300ER szélestörzsű repülőgéppel üzemel. A repülőgép utastere két osztályos elrendezést kínál, 24 Premium rouge üléssel a repülőgép elején, ami extra lábteret és kibővített szolgáltatásokat nyújt, illetve 258 turistaosztályú ülés (közte 35 ún. Preferred ülés megnövelt lábtérrel) – az utastér hátsó részén.
A Premium rouge utasok tágasabb és jobban hátradönthető ülésekben, és a turistaosztályú üléseknél 15-17 centivel nagyobb lábtérrel élvezhetik az utazást. A Premium rouge szélesebb körű étkezési kínálatot is nyújt, gondosan válogatott bor- és üdítőital kínálattal tálalva, emellett snack és meleg törlőkendő is jár az utasoknak. A Premium Rouge utasoknak elsőbbségi check-in és beszállás jár, és akár két poggyászt is feladhatnak díjmentesen (vagy hármat az erre jogosult Altitude-tagok.) A Premium rouge utasok az utazás ideje alatt ezen felül egy iPad-et is kapnak, amivel az Air Canada rouge fedélzeti streaming szórakoztató rendszerét, a Playert használhatják. A turistaosztályon és a Preferred üléseken utazók meleg ételt és alkoholmentes ital szervizt kapnak az út során.

Az Air Canada Rouge járatain a fedélzeti szórakoztatást az utasok a saját elektronikus készülékeiken streamelve használhatják, a repülőgépek utastere elegáns és modern, díjmentes az ülőhelyfoglalás, ezen felül lehetőség van az Aeroplan mérföldek gyűjtésére vagy felhasználására.

Budapestről érkezve az Air Canada rouge utasai Toronto Pearson Nemzetközi Repülőterén átszállhatnak az Air Canada járataira más kanadai nagyvárosok, az Egyesült Államok és az egész amerikai kontinens felé. Valamennyi utas jogosult az Air Canada által biztosított díjmentes feladott- és kézipoggyász engedményekre.

További információért és foglalásért látogassanak el a www.aircanada.com oldalra.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat