napja 
 

Hotel Moments Budapest (Utazás - Ajánló)
Visit. Enjoy. Remember.
Hotel Moments Budapest

A Continental Group legújabb, négycsillagos szállodája 2016 március elsején nyitotta meg kapuit az Andrássy úton, néhány lépésre az Operaháztól. A csodálatos, XIX. századi műemlék épületre a felújítás után üvegtető került, míg a bejáratban és a lobbyban a ház eredeti freskói láthatók, tökéletes harmóniát alkotva a modern belsőépítészeti megoldásokkal. A tér egyedi hangulatát az óriási belmagasság és az elegáns, kényelmes bútorok biztosítják. A Lobby Lounge egyedi szolgáltatást biztosít a nap 24 órájában, ingyenes kávé-, tea- és ásványvízfogyasztással. A szállodában 99, igényesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére háromféle szobakategóriában, beleértve a tágas “Andrássy” lakosztályt, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Bazilikára. A szobák mindegyike légkondicionált, minibárral, széffel, LCD televízióval, telefonnal felszerelt. Íróasztal és ingyenes, vezeték nélküli internet szolgálja a vendégek kényelmét. Szőnyegpadlós és parkettás szobákat is kialakítottak, így mindenki igénye szerint választhat a különféle szobatípusok közül.

Rendezvények helyszínéül egy kényelmes, 90 nm-es, nappali fényes konferenciaterem szolgál, amely igény szerint két kisebb részre választható, összesen 80 fő befogadására alkalmas, beépített technikával, vászonnal és projektorral rendelkezik.

Wellness szolgáltatásként szauna, konditerem és kérés esetén különféle masszázstípusok vehetők igénybe. A vezeték nélküli internet a ház teljes területén ingyenesen vehető igénybe, ezen kívül a történelmi lépcsőházban három internet állomás is rendelkezésre áll. A hotel étterme, a Bistro Fine a szállóvendégeket és a magyar közönséget egyaránt örömmel várja. A gazdag büféreggelit minden esetben tartalmazza a szobaár, a kínálatban hideg-meleg választék, friss zöldségek és gyümölcsök is megtalálhatóak.

Az étterem a hangsúlyt a borokra helyezi; az egyedülálló “Enomatic” rendszer segítségével lehetővé válik az igazán különleges és exkluzív borok kóstolása, a magyar és a nemzetközi borkínálat összehasonlítása. Az ide látogatók minőségi ételek széles választékát, könnyű falatkákat és a’la carte kínálatot egyaránt találnak, és speciális diétába illeszthető, glutén- és laktózmentes fogások is rendelhetők. Mindezt hangulatos környezetben, napsütéses időben a csodálatos teraszon élvezhetik a vendégek. Az étterem ideális választás üzleti találkozókra, ebédekre, vacsorákra, vagy családi, baráti összejövetelek, különleges események alkalmából is. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat