napja 
 

Praktikus csomagban foglalható repülőjegy és szállás együtt (Utazás - Hírek)
130 úti cél, 30 000 szálláshely a Wizz Toursnál
Praktikus csomagban foglalható repülőjegy és szállás együtt

A Wizz Air csoport megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online platformját, a Wizz Tourst, amely immár utazásszervezőként folytatja tevékenységét. Az utazni vágyók időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, ha repülőjegyüket és szállásukat csomagban, online foglalják le a nyaralásra vagy a városlátogatásra bármely Wizz Air célállomásra. A Wizz Tours kizárólag online, a wizztours.com oldalon érhető el, és több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához biztosít hozzáférést. Legyen szó hosszabb nyaralásról, városlátogatásról, vagy akár üzleti útról, a Wizz Tours széles választékában minden érdeklődő megtalálhatja és a magyarul is elérhető honlapon lefoglalhatja utazását a Wizz Air járatával a tetszőleges szállodába.

Barits János, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója elmondta: „A Wizz Toursszal az utasok valóban időt és pénzt takaríthatnak meg, hiszen bőséges számú ajánlat és szolgáltatás közül választhatnak, és minden lefoglalható online, mindössze néhány kattintással. A repülőjegyből és a szállásból álló csomagok viteldíja sokkal kedvezőbb, mintha az utas külön foglalná le és vásárolná meg ezeket. Ugyanakkor a már jól ismert Wizz Air szolgáltatásokkal mindenki saját igényeire szabhatja utazási élményét, legyen szó repülőtéri transzferről vagy más kényelmi és költségcsökkentő lehetőségekről.”

Az utazási csomagok bármely kívánt időszakra elérhetők. Egy hét Korfun, a sziklákkal csipkézett homokos tengerpartjáról és a lenyűgöző panorámájú Sissy kastélyról ismert görög szigeten két fő részére már 106 116 Ft-tól**. Róma, az „örök város” és varázslatos ókori emlékei két fő részére 3 éjszakára, 3 csillagos szállodával mindössze 43 413 Ft-tól**. Romantikus Szajna-parti séta kettesben Párizsban, debreceni indulással 3 éjszakára 46 617 Ft-tól**. A legjobb naprakész ajánlatok a wizztours.com oldalon találhatók. „A szolgáltatásokat a Wizz Air repülőgépei nyújtják, így a Wizz Tours utasai élvezhetik a Wizz Air járatainak biztonságát és kényelmét. Pihenésük gondtalan lesz, az utazásukat az utazásszervezőkre vonatkozó szabályozások biztosítják” – tette hozzá Barits János.

A Wizz Tours utazási csomagjai online, gyorsan és egyszerűen vásárolhatók meg. Az utasnak csupán az úti célt és az utazás időpontját kell kiválasztania, ezt követően a rendszer felkínálja az adott időtartamra elérhető hotelek listáját. A szállás és a szobatípus kiválasztását követően a foglalás a további részletek megadásával folytatódik, mint például a csomag típusa, az elsőbbségi beszállás és az utasbiztosítás. Az egész folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. 

** A 2016. május 2-i árak alapján. 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat