napja 
 

Gyilkos páros (Programajánlók - Film)
Gyilkos páros

A Gyilkos páros című amerikai vígjáték 2016 április 28-án érkezik a hazai mozikba. Főszerepekben: Anna Kendrick, Sam Rockwell és Tim Roth.

Legutóbbi szakítása után Martha teljesen padlóra került. Hol bezárkózik, hol fejét vesztve veti bele magát a bulizásba. Ebben a labilis lelkiállapotban találkozik Francisszel. A férfinak ugyan furcsa dolgai vannak, de Martha félresöpri a gyanús jeleket. És bár mindketten kellőképpen hibbantak, a férfi ráadásul még bérgyilkos is, aki biztos ami biztos, még megbízóit is elteszi láb alól. 

Tulajdonképpen tökéletes párost alkotnak, mindketten kellőképpen hibbantak, de Francis egy kicsit jobban, mint Martha. A férfi ugyanis egy bérgyilkos, méghozzá nem is hétköznapi: nem csak azzal végez, akinek meggyilkolásával megbízták, de minden esetben magát a megbízót is elteszi láb alól. Ám ez az életvitel sem mentes a veszélytől: Francist gengszterek és FBI-ügynökök egyaránt égre-földre keresik. Marthának pedig döntenie kell: elszökik új fiúja elől, vagy inkább vele kézen fogva ugrik fejest egy új életbe.

Magyarországon forgalmazza: a Cinetel Kft.

Nyerhet egy páros belépőt a film premier előtti vetítésére, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát https://www.facebook.com/dolcsevita.hu/, és április 24-ig helyesen válaszol a következő kérdésre: Melyik nagysikerű tvsorozatban játszott Tim Roth?

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat