napja 
 

Retro édesség és marcipán fesztivál (Programajánlók - Lakoma)
Retro édesség és marcipán fesztivál

Trüffelkrémes, meggyes-mákos, bubble gum, konyakmeggyes marcipán, és még lehetne sorolni a számtalan különleges ízt, amivel megújul a marcipán. Sokféle marcipán, no meg törökméz, grillázs, gyümölcsös zselé, mézes házi puszedli, tej- és vajkaramella, valamint kakasnyalóka várja a látogatókat a Retro édesség és marcipán fesztiválon az Akvárium klub termében március 14-15-én. A kiállítás ingyen látogatható, nyitva: 10-20 óráig.

A két nap alatt nem csak a felnőttek, a gyerekek is választhatnak programokat. Lesz arcfestés, bohócelőadás és kóstoló. A zenés programok mindkét nap délután 15 órától szórakoztatják a közönséget.

A szervezőket érdemes megismerni: a Királyi Marcipán desszert Kft. Ők a kiállítók, a marcipán finomságok készítői, a fesztivál megálmodói. A fesztivált hagyományteremtő szándékkal rendezik, hogy a nagyközönség minden évben megismerhesse a régiek mellett az új ízeket is. A csokis- mandulás-gyümölcsös csodák mind kézműves termékek, sőt, a többi édesség is, amit készítenek. Ebből nem engednek, ez a védjegyük! Kiváló magyar alapanyagokat használnak, kivéve a mandulát, mivel országunkban kevés terem a felhasználókhoz képest.

A Királyi Marcipán mind a magyar, mind külföldi fogyasztók kedvence, többek között Londonban is jól ismerik desszertjeiket. Sokfelé hívják a családi vállalkozást a világban kiállításokra, fesztiválokra. Mindig találnak új ízeket, figyelik a trendeket, a közönség igényeit. Magába foglalja ez az "ínyenc" izgalmakat és változatosságot kedvelőket, valamint a tradicionális ízvilág szerelmeseinek táborát.

További információk: http://www.kiralyimarcipan.hu/ https://www.facebook.com/Kir%C3%A1lyi-Marcip%C3%A1n-Desszert-556501764375112/

Elérhetőségek: 1052 Bp., Károly krt.26. e-mail: [email protected] Tel.: +36 30 9752616

Királyi Marcipán desszert válogatást nyerhet, ha lájkolja lapunk facebook oldalát, majd a Kapcsolat menüpontban szereplő címre március 15-ig elküldi a helyes választ a következő kérdésre: Hol lesz a Retro édesség és marcipán fesztivál 2016. március 14-15-én?

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat