napja 
 

Pink Cadillac California (Gasztronómia - Evés)
Pink Cadillac California

A Pink Cadillac Pizzeria a Ráday gasztró- és sétálóutca egyik legrégebbi étterme. Sokan emlékeznek arra a helyre, ahol isteni pizzát és olasz ételeket lehetett enni, vagy házhoz szállíttatni. Az azóta eltelt több mint 20 évben nagy népszerűségnek örvendő Pink Cadillac Pizzéria most új „köntösben“ és megújult választékkal, Pink Cadillac California néven várja vendégeit.

Az új amerikai-olasz irány megmutatkozik az étterem kialakításában - kibővítették egy rendezvényteremmel is -, a designban, és nem utolsó sorban az újragondolt menüben is. Új név, új ételek! - ez lehetne a szlogenje a Pink Cadillac Californiának, de a nevéből csak a pizzéria tűnt el, az étterem kínálatából nem. Sőt, még bővült is az étlap. 20 év után új névvel, tereit átalakítva és kibővítve várja a Pink Cadillac California étterem a turistákat a fővárosban, a Ráday utca 22-ben. Az étterem új belső kialakításában, valamint az étlap választékában is az amerikai–olasz irányt tükrözi. Az étlapon az eddigi megszokott pizza-tésztavonalat salátákkal, előételekkel, argentin steakkel, hamburgerrel és magyaros különlegességekkel bővítették ki. Külön kiemelendő a tartalmas levesek választéka. A tejszínes hagymalevest füstölt sajttal, rozscipóban hozzák ki, és rendelhető kagylóleves vagy tárkonyos tejszínes bárányraguleves is. Heti menük is vannak kedvező áron, ennek bizonyára a környéken lakók és dolgozók örülnek majd.

Nyerhet egy választható ízesítésű pizzát, ha lájkolja lapunk facebook oldalát https://www.facebook.com/dolcsevita.hu/, majd a Kapcsolat menüpontban szereplő címre március 20-ig elküldi a helyes választ a következő kérdésre: Mi került az ételválasztékba az olasz ételek mellé?

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat