napja 
 

A jó kávé titka (Gasztronómia - Ivás)
A jó kávé titka

Mi a jó kávé titka? A négy földrészről válogatott nyerskávé, szakszerűen pörkölve.

Szeretne köszönetet mondani, vagy egy különleges ajándékot keres? Ajándékozzon különleges szemeskávé válogatást! Válassza ki kedvencét a Deluxe, Mocha, és a Treasure csomagok közül. Az egyedileg összeállított szemes kávé csomagok különböző ízű és aromájú kávékat tartalmaznak.
A Bourbon Café különleges, trópus kávétermelő vidékek, hírneves ültetvények válogatott terméseit kínálja. Összeállíthatja belőle a megajándékozott kedvenc ízét, válogasson a többféle kávé közül és válassza ki az ideális pörkölési szintet, hozzá illő aromát és kiszerelést! Az ínyencek, a kávérajongók megtalálhatják a különböző kávéfajták és egyedi kávékeverékek között a kedvenc ízt és aromát.

A kávé, ahogy Ön kedveli...

Találja meg az Ön kedvelt ízét az ajánlott kávék között, majd válassza ki hozzá azt a finom utóízt, amit Ön szeret. Mindez lehetséges különböző aromákkal gazdagítva, amelyeket a kávészemekbe pörkölnek. Válasszon, Rum, Ir Créme, Csokoládé, Karamell és Mogyoró ízű aromák közül! Budapesten és a kijelölt településeken díjmentesen szállítják házhoz, míg az ország többi településére futárszolgálattal, 3 napos kézbesítésű csomagküldeményként juttatják el frissen pörkölt kávét a Bourbon Café munkatársai. További információ a szállításról: http://www.bourboncafe.hu

Tel: +36 20 241 5561

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/Bourbon-Caf%C3%A9-118254541849123/?fref=ts

Most megnyerheti Valentin napra a Bourbon Café különleges Mocha kávéválogatását, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát, majd a Kapcsolat menüpontban szerepelő címre február 10-ig elküldi a helyes választ a következő kérdésre: Mi a jó kávé titka? 

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat