napja 
 

Új Wizz Air járat Bukarestbe (Utazás - Hírek)
Új Wizz Air járat Bukarestbe

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy szeptember 19-től Budapest és Bukarest között új útvonalat indít. A járat heti 4 nap repül majd, és a jegyek 5990 forinttól foglalhatók. Így Liverpool, Reykjavík és Ibiza után ez a negyedik új célállomás Budapestről.  

 Ugyanakkor megduplázódik a férőhelyek száma Portugáliába: a Wizz Air Budapest-Lisszabon járata március 27-től heti két nap helyett már hetente négy nap fog repülni. A Budapest-Lisszabon járatra a jegyek 14 990 forinttól foglalhatók.

 Tamara Mshvenieradze, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “A Wizz Air 2016-ban tovább bővíti útvonalait Budapestről. Idén már másodszor jelentünk be új járatokat, ezzel is megerősítve elkötelezettségünket, hogy a magyar utasok első számú választása legyünk a légi utazásban. Úgy az üzleti célból, mint a kedvtelésből utazók számára kényelmesebbé tesszük a két főváros közötti utazást, miközben biztosítjuk az alacsony viteldíjakat és a Wizz Air elismert fedélzeti kiszolgálását is a járatokon. Ezen felül örömmel jelentjük be, hogy megkétszerezzük járataink számát Lisszabonba, e történelmileg és kulturálisan is jelentős, gyönyörű városba.”

 2015-ös sikereiért a Wizz Airt a közelmúltban az Év Diszkont Légitársaságává választotta az Air Transport World magazin.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat