napja 
 

Szépségápolás a ruháinak (Szépség - Divat)
Szépségápolás a ruháinak

Az öltözködés kiemelten fontos része személyiségünknek. Sokat elárul jellemünkről és életmódunkról. Éppen ezért törődnek egyre többen ruháikkal is éppúgy, mint ahogy teszik azt bőrükkel, frizurájukkal, vagy épp kinézetükkel. A Silan Soft & Oils az öblítők új generációját képviseli, amely kényeztető olajokkal gondoskodik ruháiról. Amint a Silan Soft & Oils a tavalyi év folyamán megjelent a polcokon, hamar a régió egyik közkedvelt öblítőjévé vált. A népszerűvé vált Silan premium termékcsalád csodálatos kényeztetést és egyedülálló puhaságot kölcsönöz a ruhaszálaknak minden mosásnál. Most a termékcsalád a Silan Soft & Oils Pink illattal bővül, amely a szépségápolás világának legújabb rózsaszín színvilágú trendjét követi.

A most elérhető négy illatvariánsból álló választék minden ízlésnek megfelel, hiszen a Silan Soft & Oils kollekció annyira elragadóan illatossá varázsolja ruháit, mint amennyire azok elképesztően puhákká is válnak. Az új, értékes illatos olajokat tartalmazó Silan Soft & Oils minden mosás alkalmával csodálatosan puhává varázsolja a ruhákat, és hosszan tartó frissességével pedig kényezteti az érzékeinket.

A Silan új, prémium választéka áttetsző folyadékával és egyedülálló, modern dizájnú flakonjával – elbűvölő arany, kék, lila és már rózsaszínű változatban – azonnal a ruhái csodás kényeztetéséről árulkodik.

A Silan Soft & Oils család legújabb tagja, az új rózsaszín Silan Soft & Oils friss, bámulatos illatot kínál, mely a selymes rózsaszirmok, barack, és ylang keverékéből nyeri varázsát. Ezek az illatok jelennek meg a dús és élénk fás, pézsmás, vaníliás alap mellett, amelyek tökéletes harmóniát alkotva kényezteti ruháit.

Nyerje meg álomruháját! Amennyiben 2016. január 18-29 között vásárol bármilyen Silan Soft & Oils terméket bármely Rossmann üzletben, Benes Anita divattervező által készített egyedi Daalarna alkalmi ruhát nyerhet!

Részletek: http://silanfashion.hu/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat