napja 
 

A WIZZ szurkolói járatokat indít Franciaországba 2016 júniusában (Utazás - Hírek)
A WIZZ szurkolói járatokat indít Franciaországba 2016 júniusában

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy három különjáratot indít Budapestről Franciaországba 2016 júniusában. A magyar labdarúgó-válogatott három franciaországi mérkőzésére a légitársaság közvetlen járatot indít Budapestről Lyonba, Marseille-be és Bordeaux-ba, hogy a leghűségesebb drukkerek a helyszínen élhessék át a történelmi pillanatot, amikor Magyarország 30 éve először léphet pályára nagy nemzetközi tornán.

 A WIZZ kifejezetten a három meccs időpontjához igazítja a 2016 júniusi különjáratokat. A járatokon Airbus A321 gép fog repülni, a gépek 14:00 óra előtt érkeznek majd Franciaországba és a mérkőzés után, röviddel 24:00 óra előtt indulnak vissza Budapestre. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók 99 900 forinttól és a wizzair.com oldalon foglalhatók december 16-tól.

A WIZZ AIR 2016-OS FRANCIAORSZÁGI KÜLÖNJÁRATAI BUDAPESTRŐL

Bordeaux 2016. június 14.

Marseille 2016. június 18.

Lyon 2016. június 22.

viteldíj oda-vissza : 99 900 forinttól

Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója elmondta: "Nagyon örülünk a magyar válogatott sikereinek, és Magyarország vezető légitársaságaként szeretnénk a szurkolókkal együtt ünnepelni a csodálatos eredményeket. Nagyon kényelmes lehetőséget biztosítunk a focirajongóknak, hogy élőben láthassák kedvenceiket és még aznap éjjel hazatérhessenek. Magyarország 30 éve várt erre az eseményre, és a nem mindennapi eredményt szeretnénk megköszönni közvetlen járatokkal, melyekre holnaptól lehet is foglalni a wizzair.com oldalon.”

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat