napja 
 

Féláron utazhatnak vonaton a Schöffer kiállításra látogatók (Utazás - Hírek)
Féláron utazhatnak vonaton a Schöffer kiállításra látogatók

A MÁV-START 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít 2015. december 1. és 2016. január 31. között a Műcsarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 37.) látható Nicolas Schöffer kiállításra utazók számára. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. osztályú kocsin vehető igénybe bármely belföldi állomásról a Déli, Nyugati, Keleti, illetve a kelenföldi pályaudvarra. (A kedvezményt a GYSEV nem biztosítja.)

Az alkalmi menettérti jegy érvényességének időtartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegyével, azzal a korlátozással, hogy legkorábban a kiadás napján vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a kiállítás végét követő napon, azaz 2016. február 1-jén éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény helyszínén váltott belépőjeggyel együtt érvényes!

A belépőjegy felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző jegyvizsgáló teljesárú menettérti jegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Hazánkban először és utoljára látható az a gyűjtemény, amelyet a kinetikus szobrairól ismert magyar származású, de főként Franciaországban alkotó Nicolas Schöffer munkáiból rendezett a Műcsarnok. A kiállítás anyaga 2016. január 31. után ugyanis külföldre kerül.

További információk a kiállításról: http://mucsarnok.hu/kiallitasok/kiallitasok1.php?mid=mpwl6ooo3p92vP

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat