napja 
 

Adománykártyák hűségpontokért (Egészség - Wellness)
Adománykártyák hűségpontokért

Idén bővült a hűségpontok felhasználási köre, mégpedig a SuperShop, az OMV és a Spar együttműködésének eredményeként. Mostantól SperShop pontokkal is elérhetővé váltak az adománykártyák, amelyeket a Spar és Interspar áruházakban, valamint az OMV töltőállomásokon is meg lehet vásárolni. Az adománykártyák megvásárlásával a tavalyi évben több mint 10 millió Ft gyűlt össze, ami a karitatív szervezet gyermekéhezés elleni és esélyteremtő felzárkóztató programjait segítette.

Kozmai Imre atya, A Magyar Máltai szeretetszolgálat vezetője szerint mindig van, aki segítségre szorul, és mindig van, aki segít. Nem látványosan ez a mindennapokban is működik, nemcsak karácsonykor.

A Spar és a karitatív szervezet együttműködése 18 évre nyúlik vissza. Az üzlethálózat büszke arra, hogy 2010-ben elsőként nyerte el a Máltai jótékonysági pont címet. De nemcsak pénzt, hanem élelmiszer adományt is gyűjtenek, tavaly 262 tonna élelmiszert sikerült eljuttatni a szeretetszolgálaton keresztül a rászorulóknak.

Az OMV-nél is fontos a CSR tevékenység a jó cél érdekében. A z egyéb támogatói programok mellett a Máltai Szeretetszolgálatot támogatva erőforrásaikat a társadalom javára fordítják: lehetőséget kínálnak vásárlóiknak, hogy a tankolás során összegyűlt Supershop pontokkal rászorulókat támogassanak.

A SuperShop a Máltai Szeretetszolgálattal régóta együttműködik. A 2015 karácsonyára indított kampánnyal a program lehetőséget nyújt a 2,7 millió kártyabirtokosnak, hogy a vásárlási kedvezményeken keresztül segítsék a rászorulókat.

A Spar és Interspar üzletek, valamint az OMV töltőállomások mellett a SuperShop weboldalán is megvásárolható kuponon keresztül online is beválthatóak a SuperShop pontok a Máltai Szeretetszolgálat adománykártyáira.

 

https://www.supershop.hu/ajanlataink/az-adomanykartyak-mar-supershop-pontokkal-is-megvasarolhatok/


 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat