napja 
 

Szindbád és Anna hercegnő (Programajánlók - Muzsika)
Szindbád és Anna hercegnő

Az orosz jégbalett társulat  Szindbád és Anna hercegnő címmelegy igazi családi szórakoztató musicalt mutat be Budapesten. Az 54 fős orosz stáb egyedi gyártású különleges kosztümökben lesz jelen a jégen egy hatalmas és látványos díszlet előtt. A díszlet egyik legkülönlegesebb darabja egy 25x45 méter alapterületű, külön az erre az alkalomra épített elem, amely az előadás során óriási lebegő hajóvá változik. A háttérben 600 intelligens lámpa, valamint egy 5 méter magas és 10 méter széles speciális LED fal jeleníti meg a látvány egy részét, egy jelenetben még a gravitáció szabályait is felülírva. A jégszínpadot Lengyelországból szállították Budapestre, és speciális eljárással hozták létre, így a talajszinttől alig néhány centiméterre van a jég felülete. A nemzetközi produkciót Budapest után Moszkvában mutatják be, majd pedig európai turnéra indul, így a magyar közönség láthatja először december 5-től, csupán néhány napon át.

A Szindbád és Anna hercegnő jégmusicalben felcsendülő dalokat az orosz Eugene Zagot szerezte, a magyar változatban pedig Miller Zoltán, Tompos Kátya, és Árpa Attila is közreműködik.
A produkciót az ORIGO Filmstúdió 6-os műtermében készítik elő. A 24 méter magas, közel 5000 négyzetméteres helyszín Európa legnagyobb filmes műterme.

Cím: 1151 Budapest, Felsőkert u. 9. A filmstúdió megközelíthető autóval az M3 autópálya és a régi Fóti út felől, de ingyenes buszjárat is van. A buszok a WestEnd City Center parkolójából 1 órával az előadások kezdete előtt indulnak. Tovűbbi információk http://jegmusical.hu/

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat