napja 
 

Sztárdömping a Marie Claire Fashion Days nyitóestjén (Szépség - Divat)
Sztárdömping a Marie Claire Fashion Days nyitóestjén

Sztárdömping a Marie Claire Fashion Days nyitóestjén

Különleges helyszínen, a Várkert Bazárban indult útjára az év egyik legnépszerűbb divathétvégéje, a Marie Claire Fashion Days. Lengyel Tamás, Balla Eszter, Epres Panni, Schoblocher Barbara, Pásztor Anna, Verrasztó Evelyn, Horányi Juli és Rúzsa Magdi a legnagyobb magyar tervezők 2016-os tavaszi–nyári kollekcióiban tündököltek a kifutón.

Lengyel Tamás, a Vígszínház tehetsége ugyan már belekóstolt a modellkedés világába, de most először sétált végig „élesben” a kifutón. „Nagyon izgultam, hogy egyetlen rossz mozdulat, és leesek a kifutóról, de szerencsére ez nem történt meg, és sikerrel zártam a mai abszurd fellépésem.

Epres Panni évről évről visszatérő vendége a nagyszabású divateseménynek, most is rendkívüli rutinnal, bájjal, igazi dívaként csillant meg a vendégek előtt, ezúttal Bódis Boglárka gyönyörű fekete ruhakölteményét viselte.

Verrasztó Evelyn sikere is hatalmas volt. „Kétszer már szerepeltem ugyan a kifutón, de azért ezt össze sem tudom hasonlítani a medence világával. Izgalmas volt belecsöppenni egy teljesen más közegbe, kiszakadni a hétköznapokból, és fejest ugrani egy ilyen kihívásba, de hosszú távon inkább maradok az úszásnál – mondta nevetve. 

Horányi Julinak igazi nosztalgikus élmény volt kifutóra lépni, ugyanis annak idején két évig modellkedett. Az X-Faktor felfedezettje a THEFOUR letisztult összeállításában tért vissza. „Nagyon elegáns ruhát viselhettem, ilyen típusú darabokat veszek fel a koncertjeim vagy egy-egy jelesebb esemény alkalmával is. Kedvelem ezeket az egyszerű, letisztult fazonokat, amelyekben mégis ott van egy kis rafinéria"

Rúzsa Magdi a Zigi vadítóan szexi, mégis egyszerű, tetőtől talpig nőies outfitjében csillogott a kifutón. A tervező, Oláh Zsigmond vörösen izzó összeállítását és Magdi kecsességét nagy tapssal jutalmazta a közönség. A kisbabáját váró Pásztor Anna nagy pocakkal is kitűnően hozta a tőle megszokottat, az extremitás azonban most angyali bájjal, menyasszonyi tisztasággal vegyült, ugyanis az Anna and the Barbies énekesnője Sármán Nóra csipkékkel tarkított, rendkívül nőies kreációjában jelent meg a kifutón. Azért a csipke nemcsak a ruhán, hanem Anna száján is feltűnt, ötvözve az énekesnő angyali és ördögi oldalát.

A show visszatérő vendége volt Epres Panni mellett Balla Eszter is, aki Tomcsányi Dóri egyenruha-szabású ruhájában könnyedén libbent végig a kifutón. A nagyszabású eseményen a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara is feltűnt, aki Konsánszky Dóra csillámokkal díszített, vagány, fekete ruhájában tündökölt.

Természetesen nemcsak a kifutón, de a nézőtér soraiban is találkozhattunk hírességekkel. A tavalyi évekhez hasonlóan eljött Eszenyi Enikő, Liptai Claudia, de Kovács Ági, Hegyi Barbara, Lakatos Márk, Orosz Barbara, Garami Gábor, Vásáry André, Náray Tamás és Lola is megtisztelte az eseményt.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat