napja 
 

Olaj helyett gyógyvíz Zalakaroson (Utazás - Ajánló)
Olaj helyett gyógyvíz Zalakaroson

Olajat kerestek, forró gyógyvizet találtak a mérnökök Zalában. Eredménye az lett, hogy 1965-től építik, fejlesztik, bővítika fürdőt a vendégek igényeinek megfelelően. Napjainkra a strandfürdő és a fedett fürdők mellett rendelkeznek külső-belső élményfürdővel, gyógycentrummal és nem csak gyógyászati, hanem rengeteg wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatással. Mindezt a zalakarosi Gránit Gyógyfürdőben élvezheti a kikapcsolódni kívánó vendég.

Fő cél a család minden korosztályának találkozóhelyévé válni. A gyógyvízre épülő gyógyászati kezelések széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum - Élményfürdő blokkban a rekreációt és a felüdülést szolgálni, ahol erőt és élményt kapnak a családok.
Az 50. évében lévő, gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

Ma már Zalakaros nagyon népszerű mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében. És nemcsak a gyógyfürdő, hanem a sorra épült, minőségi szállodák is. Ilyen a Hotel Karos Spa, a Hotel Hunguest Freya, a Hotel Vital, az Aqua Therm, a Hotel Aphrodité Wellness, és még sorolhatnánk a jobbnál jobb szállodákat.

Érdemes tehát ősszel is utazni a gyógyvizek otthonába, Zalakarosra!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat