napja 
 

Musicalben játszanak az Éjjel-Nappal Budapest szereplők (Programajánlók - Színház)
Musicalben játszanak az Éjjel-Nappal Budapest szereplők

Nagyon különleges színházi produkció kerül színpadra október 22-én és 23-án a Millenárison. A Kosztolányi Dezső Édes Anna regényének musical változatában szereplő Aleska, Hot Men Dance tánccsoport, Nédó Olga hegedűművész és a Kozmixos Hozsó mellé további két közismert szereplő is csatlakozott az Éjjel-Nappal Budapestből. Péterffy Lili és Polyák Rita cselédlányt alakít majd az Édes Anna musicalben.

Péterffy Lili és Poláyk Rita már három hete próbál a Budapesti Showszínház társulatával. Lázasan készülnek az Édes Anna musical premierjére, hiszen rengeteg táncos, éneklős jelenetet kell megtanulniuk rövid idő alatt. Mindketten cselédlányt játszanak, méghozzá nem is akármilyet: jelenések lesznek, az Édes Anna szobáját körülvevő fal részeiként. 

A musicalt Tóth Ádám rendező a lehető legmodernebb színházi koncepció alapján és a mai kornak megfelelő zenei alapokra építette fel, Hozsó pedig a zeneszerzői pályájának legjavaként értékelte az elkészült dalokat. Alig három hét és bemutatkozik Magyarország legújabb musical produkciója.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat