napja 
 

Betekintés a brutális könyvcirkusz kulisszái mögé (Programajánlók - Kultúra)
Betekintés a brutális könyvcirkusz kulisszái mögé

Kíváncsi vagy, miért vállalkozik a Könyvmolyképző háló nélkül a halálugrásra? Mert eljött az idő, hogy saját könyvüzlete legyen, és ebbe most belevágott. Már két üzlete is van a Könyvmolynak. Sokan olvassák könyveiket, kiadványaikat, aktív írók, képzősök dolgoznak a KK-val.

Izgalmas infókat osztott meg Katona Ildikó az első üzletnyitó alkalmából, tehát nézzük: az üzlet nyitása akár egy halálugrás is lehet, ld. Ulpius ház, de bízik az olvasók védőhálójában. A webshop évek sikeresen óta működik, így a bolt egy más élmény a kiadónak és főként az olvasóknak. Ez a bolt jó helyen van, de tovább keresnek új helyeket új boltok számára, lehetőleg a fővárosban. A Westend-en nyílt üzlet jelenlegi formájában, Pop Up boltként működik júliusig, utána bezárnak, összegeznek, felújítanak, és ismét nyitnak. A második üzlet a Váci úti Tesco áruház üzletsorán nyílt, és máris közkedvelt.

Ami biztos, a Könyvmolyképző minden könyvét, ami eddig megjelent, lehet az üzletekben kapni. Senki ne izguljon, a boltok alapterülete jó nagy, tehát biztosan megtalálja, amit keres! Van itt Zsákbamacska is, megvásárolható 1700 Ft-os egységáron csomagonként. Bármelyik sikerkönyv benne lehet, de az fix, hogy külön izgalom kibontani.

Ne feledkezzünk meg a Vörös Pöttyös sorozatról sem, ezek az igazi sikerkönyvek! Természetesen más kiadóktól is vannak olvasnivalók, tehát szép nagy a választék.

Külön érdekesség, hogy a biotermékek nemcsak nyomtatott anyag formájában férnek meg a könyvesboltban a KK esetében. Náluk valóban meg lehet vásárolni a lilahagyma lekvárt, a csicsókás, medvehagymás és egyéb pesztókat, és a valódi gyümölcsdarabokkal teli eper, meggy, baracklekvárokat.

Katona Ildikó szerint a fiatalokban van olvasói potenciál, ehhez csak annyit érdemes hozzátenni, hogy hajrá!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat