napja 
 

Énidő.hu ? Foglalkozz magaddal! (Egészség - Wellness)
Énidő.hu ? Foglalkozz magaddal!

Az Énidő.hu oldal célkitűzése, hogy segítsen harmonikus életet teremteni szakértők bevonásával, akkor és úgy, ahogy nekünk kényelmes. Az Angyalműhely című könyv szerzői, Ördög Nóra és Törköly Erika az angyalmuhely.hu után most egy újabb nagyszabású online projektbe kezdtek.
Az Énidő.hu (www.enido.hu) egy olyan interaktív weboldal, ahol a legkülönfélébb szakértők online, privát rendelésein, tanácsadásain, konzultációin vehetünk részt egyszerűen, kényelmesen otthonról, bárhonnan. Nóra és Erika saját tapasztalatból is pontosan tudják, hogy a rohanó világban, ahol minden napszakban más női szerepben kell megfelelnünk, az önmagunkkal való törődés vagy kikapcsolódás gyakran az utolsó helyre szorul. Pedig azok, akik tudatosan figyelnek saját igényeikre, szentelnek időt a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, és nem félnek elindulni egy önismereti utazáson azért, hogy jobban megismerjék a saját igényeiket, könnyebben meg is tudják valósítani az álmaikat, sőt, a környezetüket is boldogabbá tudják tenni, mint azok, akik beleesnek a folyamatosan másoknak való megfelelés csapdájába. Az énidő tehát az a minőségi idő, amit magunkra fordítunk, ami kikapcsol, ellazít és feltölt, harmóniát hoz az életünkbe, de ha még tudatosabban használjuk ki, akkor segíthet céljaink elérésében és személyes fejlődésünkben.

„Küldetésünk, hogy arra inspiráljuk az embereket, hogy teremtsenek maguknak rendszeres és tudatos énidőt. Hiszünk abban, hogy létezhet valódi, tartalmas személyes kapcsolódás az interneten keresztül is, sőt, az Énidő.hu által új ajtók nyílnak meg azok számára, akiknek eddig nem volt lehetőségük hiteles szakértőktől személyre szabott tanácsot, útmutatást, inspirációt kérni. A minőségi énidő mostantól házhoz jön! Azt szeretnénk, ha az időhiány és a földrajzi távolság, esetleg a kezdeti bátortalanság nem lenne akadálya annak, hogy hiteles szakértők segítségével fejleszthessük önmagunkat és kapjunk válaszokat az aktuális kérdéseinkre.”

Az Énidő.hu-n Erika és Nóra igyekezett már a kezdő szakértői csapat összeállításakor minél szélesebb kört lefedni, hogy mindenki megtalálhassa a számára érdekes, szükséges és hasznos segítőt. Természetesen a szakértők névsora folyamatosan bővül. Az oldalon megtalálható többek között szorongáskezelés, gyászterápia, családterápia, lélekgyógyászat, önismereti tanácsadás, sorselemzés, personal styling, sminktanácsadás, karrier coaching, life coaching és pénzügyi tanácsadás, de dietetikus, gyermekpszichológus, asztrológus, grafológus is várja az érdeklődőket.

Az oldalon az egyéni konzultációk mellett lehetőség van csoportos beszélgetéseken való részvételre, de belehallgathatunk izgalmas kerekasztal beszélgetésekbe is szakértők és sztárvendégek részvételével. A regisztrálók folyamatos tájékoztatást kapnak a konzultációs lehetőségekről, újdonságokról, ha pedig még több tartalomra vágyunk, úgy jelképes havidíj ellenében lehetünk előfizetők, amellyel interaktív web-előadások részesévé válhatunk, és korlátlan hozzáférést kapunk az oldal videós tartalmaihoz.

Ezen a héten, július 2-án csütörtökön 21:00 órakor kerekasztal-beszélgetésen kezdődik életünk különböző női szerepeiről Pásztor Annával, Szlavitsek Szilvia – önismereti mentorral, Ördög Nórával és Törköly Erikával.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat