napja 
 

Motorok és buli-hegyek Alsóörsön (Programajánlók - Muzsika)
2015. június 10-14.
Motorok és buli-hegyek Alsóörsön

Custom Bike Show, kaszkadőr bemutató, vezetett túrák, a svéd világsztár Europe zenekar a színpadon, és az ország legkiválóbb előadói a térség legnagyobb motoros és zenei fesztiválján, a 16. Harley-Davidson Open Road Festen.

A szervezők szeretnék népszerűsíteni a Balatoni Régió kiemelt turisztikai értékeit, így idén a fesztiválkarszalaggal rendelkezők kedvezményesen látogathatnak turisztikai helyszíneket, így pl- a Balatoni Csillagvizsgálót, vagy a Szigligeti Várat is.

A fesztiválon debütál a Kapszula Hotel, egy alvófülke, amit kifejezetten arra terveztek, hogy viszonylag kis helyet foglalva a fesztiválokon, sok embernek nyújtson lehetőséget az ott alváshoz. A kapszula telefontöltővel, világítással és ablakkal ellátott pihenési lehetőség, ami – az ujjlenyomat olvasónak köszönhetően - kizárja az illetéktelen behatolókat. Foglalni a www.openroadfest.hu oldalon lehet. 

A közúti közlekedésbiztonság javításának érdekében - a rendezvény teljes időtartama alatt - a közlekedésbiztonsági mozi kereteiben baleset-megelőzési, vezetéstechnikai filmeket vetítenek. Az ORFK-OBB és a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság kiállítása ugyancsak a balesetmentes közlekedést és a közlekedési morál javítását hivatott elősegíteni.

A családok számára ajánlják a Kids Race elnevezésű programot. A 2-6 éves gyermekeket lábbal hajtott motor verseny várja.Vezetett túrák, Custom Bike Show, kaszkadőr show, műrepülő bemutató – látványos és izgalmas programok sorával készülnek a szervezők. A fesztivál fő programjának számító motoros felvonulásra idén is több ezer motorost várnak. Vezetett túrák, Custom Bike Show, kaszkadőr show, műrepülő bemutató – látványos és izgalmas programok sorával készülnek a szervezők. A fesztivál fő programjának számító motoros felvonulásra idén is több ezer motorost várnak.

Dobai Attila, a fesztivál igazgatója mindenkit biztat, vegyen részt a nyereményjátékban, mert lehet, hogy egy Harley-val távozik, hiszen a főnyeremény a Harley-Davidson Street 750!

A fesztivál nem csak a motorozás, de a zene ünnepe is. Nyílt titok, hogy a fesztiválra soha nem látott sztár együttes érkezik, a Europe zenekar személyében. A hazai nagyok közül idén debütál a Kowalsky meg a Vega, ott lesz a Tankcsapda, a 40 éves Edda Művek, a Hooligans és az Anna and the Barbies is. “Nyugodtan mondhatom, hogy Alsóörsön mindenki várja már a fesztivált. Hozzátartozik a település életéhez, ilyenkor egy hétre igazi fesztiválvárossá alakulunk.” – mondta Hebling Zsolt.

Hooligans sokadik éve vendége az Open Road Festnek, a Harley életérzés és a szabadság megvan a zenéjükben „Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy egy színpadon, egy estén zenélhetünk a Europe-pal, aki a zenekar gyerekkori kedvence.” – nyilatkozta Endi, a Hooligans dobosa.

Idén ünnepli az EDDA 40 éves fennállását, illetve az új 32. Edda lemezt. A Pataky Művek lesz az elő zenekara, így Pataky Attila és fia egy színpadon zenélhet. 

2015. június 10-én kezdődik a nyár legvagányabb fesztiválja, az igazi szabadság, a 16. Harley-Davidson Open Road Fest.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat