napja 
 

Megújult arculattal ünnepli 11. születésnapját a Wizz Air (Utazás - Hírek)
Megújult arculattal ünnepli 11. születésnapját a  Wizz Air

Megújult arculattal ünnepli 11. születésnapját a  Wizz Air

A légitársaságot azzal a céllal alapították 2003 szeptemberében, hogy létrehozzanak egy Közép- és Kelet-Európából üzemelő diszkont légitársaságot. Az első Wizz Air járat 2004. május 19-én szállt fel a lengyelországi Katowiceből. Első tizenegy éve során a légitársasággal 90 millióan utaztak. A Wizz Air ma már 38 országba, több mint 380 útvonalon repül, és 59 repülőgépet üzemeltet. A kezdetben kitűzött célt sikeresen teljesítve, a légitársaság tovább fejlődik, “Az elmúlt egy évtizedben a Wizz Air jelentős sikereket ért el a repülési iparág forradalmasításában, és megvalósítottuk azt az elképzelésünket, hogy megbízható és megfizethető légiközlekedést biztosítsunk mindenkinek a közép-európai térségben, miközben működésünket Európán túlra is kiterjesztettük” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. 

Május 19-én, az évfordulón a légitársaság bemutatta a megújult Wizz Air arculatot, az újratervezett logót és a repülőgépek új festését. A WIZZ márka most frissebb, vibrálóbb és letisztultabb megjelenést jelent. Fontosabb azonban, hogy állandóan új fejlesztéseket hajtank végre. Ezek közül kiemelendő az ülőhelyfoglalás bevezetése a teljes útvonalhálózaton, az új díjtípusok (Alap és Plusz) bevezetése, hogy könnyebb legyen választani az alacsony viteldíjak, és az alacsony viteldíjakkal párosított legnépszerűbb kényelmi szolgáltatások közül. A weboldalon a Legalacsonyabb Viteldíj Kereső szolgáltatás is elérhető lesz. Megújul a személyzet egyenruhája, az A321-es gépek belső tere, és az új gépek már az új festéssel érkeznek. 

A legjobban természetesen az utasok jártak: aki a születésnapon, 2015. május 19-én foglalt, a második jegyét ingyen kapta meg.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat