napja 
 

Erdélyi ízek a Chansonban (Programajánlók - Lakoma)
Erdélyi ízek a Chansonban

Új színfolttal gazdagodott Budapest belvárosa, ahol a táncé, a show műsoroké és a felejthetetlen időtöltésé a főszerep. A Chanson étterem és kávézó Budapest V. kerületében, a Szalay utcában, a Parlament közelében várja vendégeit. A 30-as éveket idéző hangulatot élő zongoraestek és borvacsorák  teszik teljessé.

Már maga az épület érdekes múlttal rendelkezik. 1939-ben, azzal a céllal épült, hogy a Mérnöki Kamara székháza legyen, később országgyűlési képviselők találkozóhelye volt, pár év elhagyatottság után pedig valaki beleszeretett, felújította és törődésével újra élettel töltötte meg. A fővárosban egyedülálló, kör alakú belső tér befogadóképessége 150 fő,ez egykor a Parlamenti Képviselő klubnak adott otthont.

A Chanson éttermet Ajtai Lenke indította egy évvel ezelőtt, majd 2012 januárjától a volt Székelykapu étterem tulajdonosával, Kékiné D. Hildával együtt vezetik a sokféle szolgáltatást nyújtó helyet. Mindkét hölgy erdélyi származású, így céljuk szélesebb körben megismertetni és megszerettetni az erdélyi specialitásokat. A Chanson a hivatali negyed közepén helyezkedik el, ezért délidőben megfizethető árú svédasztalos ebédkínálat fogadja a környék dolgozóit. Közben élő ezen szól, ami manapság ritkaság, délben meg főként. Estére kicserélődik a közönség, a szórakozni vágyók töltik meg a többszintes éttermet. További információk: www.chanson-etterem.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat