napja 
 

Készüljünk a szandál szezonra! (Egészség - Wellness)
Készüljünk a szandál szezonra!

A jó idő közeledtével előtérbe kerül lábunk ápoltságának fontossága. Az ápoltságot hatékonyabbá teszi egy tavaszi újdonság a lábápolás szakértőjétől, a Scholltól.

Ha lábunk rendben van, magabiztosabbak lehetünk, különösen a nyári időszakban, amikor a figyelem éppen erre a területre irányul. Idő hiányában nem mindig tudjuk igénybe venni a pedikűrt, így akár kényelmetlenül is érezhetjük magunkat a bőrünkben. Éppen ezért nagy segítség lehet az otthoni gyors és szép lábápolásban a megújult Sholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő a gyémánt kristályokkal. Ez egy igazi, új innováció.

A készülék használata nagyon egyszerű: végezzünk körkörös mozdulatokat a megkeményedett bőrfelületen, majd élvezzük a gyönyörű láb nyújtotta örömöket! Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt: a normál, az extra kemény és a puha utántöltő fejet.

„A megfelelő lábápolási szokások kialakítása mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból nagyon fontos” – jelentette ki dr Körmedy Miklós bőrgyógyász főorvos. A Scholl Velvet Smotth elektromos talpreszelő ajánlott, mert:

gyengéden és hatékonyan távolítja el a bőrkeményedéseket

könnyű és biztonságos a használata

ergonomikus kialakítású

a fej speciális Micralumina és gyémántkristályokkal ellátott

4 db AA elemmel működik.

 

Beauty tipp: limitált kiadásként áprilistól igazi csajos pink színekben is elérhető a készülék az új Extra kemény rotációs fejjel.

Lábápolás a Velvet Smooth termékcsaláddal: további hatékonyság az otthon ápoláshoz a négy új készítmény, a nappali krém, az éjszakai maszk, az intenzív szérum és a lábfürdő.

Használjuk mindezt a lábápoláshoz télen, nyáron, és élvezzük gyönyörűen ápolt lábunk kényelmét!

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat