napja 
 

Violetta live ? lesz harmadik koncert is (Programajánlók - Muzsika)
Akkora az érdeklődés a koncert iránt, hogy háromszor is megrendezik Budapesten
Violetta live ? lesz harmadik koncert is

A The Walt Disney Company bejelentette, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel lesz harmadik Violetta Livekoncert Budapesten, amelynek főszereplője Martina Stoessel. Jegyek már kaphatóak a harmadik koncertre is, amire augusztus 30-án, vasárnap 19:30-kor kerül majd sor.  

A Violetta Live-ban a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép fel, beleértve a Violettát alakító Martina Stoesselt. Láthatjuk még a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico) is.

A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az „En Gira” is. A vadonatúj showt egy kilenctagú, energikus tánccsoport teszi tökéletessé, valamint egy öttagú együttes kíséri lenyűgöző díszletek és világítás mellett, látványos koreográfiával, szenzációs technikai elemekkel és lélegzetelállító új jelmezekkel.

Az első koncertturné, a Violetta In Concert, Paraguayban, Asunciónban indult 2013 szeptemberében, majd Európában összesen 62 előadást adtak Spanyolország, Olaszország és Franciaország 15 városában. A turné keretében összesen közel egymillió jegy kelt el, ez több mint 200 előadást jelentett 12 különböző országban. A turnét egy speciális koncertfilm mozis bemutatója követte, ami tartalmazta a teljes előadást, és a rajongók betekintést nyertek az élő koncertturné kulisszái mögé is. 

A harmadik televíziós évadjánál járó Violetta szédületes sikert aratott, ahol megjelent. Az első gyerek-szappanoperának nevezett produkció Violetta tini-életének dramatikus fordulataival lebilincselte a nézőket. A történet szerint többéves európai tartózkodása után a tehetséges tinédzser szülővárosába, Buenos Airesbe visszatérve énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között. Violetta a 6-14 éves lányok első számú kedvencévé vált Belgium déli részén, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban.

Belépők 9900 forinttól a www.livenation.hu weboldalon keresztül vásárolhatók. További információk: www.disney.hu/violetta-live

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat