napja 
 

Újra hódít a Sunday Brunch (Programajánlók - Lakoma)
Újra hódít a Sunday Brunch

Április elején a Sofitel Budapest Chain Bridge 30. évfordulójának apropóján újra indul a már nagy hagyománnyal rendelkező Sunday Brunch, mely a vasárnapi családi ebédek örömteli hagyományát szeretné visszacsempészni a 21. századi hétköznapokba.

Étterembe járni jó! Főleg, mikor a tavasz már bontogatja szárnyait és végre eljön az idő, amikor egy kellemes ebédet vagy vacsorát már a szabadban is elkölthetünk. A választék óriási, azonban van egy olyan étkezési forma, mely sosem megy ki a divatból és kicsik, nagyok, öregek és fiatalok is élvezettel választják, nem véletlenül. A Sunday Brunch hagyománya régre nyúlik vissza és minden, valamit magára adó étterem él is ezzel a lehetőséggel.  A vasárnapi ebéd a régi családi hagyományokat és összejöveteleket idézi fel, mikor egy asztal köré ült mindenki és jókedvűen, ínycsiklandó fogások mellett beszélte meg a héten történt fontosabb eseményeket. Ezt a hagyományt szeretné újraindítani és erősíteni a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Terrasse Restaurantja is, mely április 8-tól kezdve minden vasárnap útjára indítja saját Sofitel Sunday Brunch nevezetű programját. Az idén 30. születésnapját ünneplő szálloda ezzel szeretne kedveskedni a vendégeinek és azoknak is, akik az utcáról belépve csak egy jót szeretnének enni. Az étteremben nagy hangsúlyt fektetnek a családosok kényelmére és igényeire is, így minden Sunday Brunchon gyermek animációs programokkal is készülnek és a hangulatot DJ pörgeti majd egyenesen az égig.

A Terrasse Restaurant a Sofitel szálloda szívében helyezkedik el, csodás rálátást biztosítva a szálloda impozáns halljára. A Sunday Brunch április 8-tól kezdve 8000 Ft/fő-ért kínálja a szakácsok remekeit, az étterem ráadásul a 12 éven aluli gyermekeknek 50%-os kedvezményt is biztosít ebből az árból, a 6 éven aluli csöppségeket pedig teljesen ingyen fogadja. A parkolás sem lehet akadály, annak ellenére, hogy a belváros egyik legcsodásabb és legzsúfoltabb részéről beszélünk, hiszen 2 órán keresztül ingyenes parkolást biztosít az étterem a hotel mélygarázsában.

Asztalfoglalás: (061)235 56 00 / 797 vagy emailben: [email protected]

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat