napja 
 

Puskás Peti: ?Ma már jobban értek a nők nyelvén? (Sztárok - Interjúk)
Puskás Peti: ?Ma már jobban értek a nők nyelvén?

Puskás Peti egy igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. Régebben például előfordult, hogy egy-egy nőnapot használt arra, hogy még ha apró lépésekkel is, de közelebb kerüljön kiszemeltjéhez.

Puskás Peti életében mindig is különleges szerepet töltöttek be a nők, legyen szó édesanyjáról vagy akár párjáról. Udvarlás terén azonban saját bevallása szerint sokat fejlődött az elmúlt évek alatt. A tesómmal, Danival kiskorunk óta meglepjük anyut nőnapkor valamilyen finom csokival, egy csokor szép virággal, hiába tiltakozik. Szerintem ez egy nagyon fontos és kedves gesztus, amivel a férfiak kifejezik nők iránti tiszteletüket” – kezdte Puskás Peti.„Arról nem is beszélve, hogy volt időszak, amikor jó csajozási ürügyként is szolgált a nőnap. A mai napig élénken él bennem, amikor úgy kb. 14 évesen a suliban iszonyatosan berezelve, hosszasan győzködtem magamat, hogy végül remegő lábakkal odamenjek szünetben az osztály egyik legszebb lányához egy szál virággal. Miközben persze végig az járt a fejemben, hogy azért is kell megtennem, hogy ne csapjon le rá más” – mesélt bátortalan hódítási kísérleteiről.

 

Puskás Peti mára magabiztosabban közelít a nőkhöz. Mostani szerelmével, Angélával fél éve élnek boldog párkapcsolatban.„Ma már jobban értek a hölgyek nyelvén, Angéla élete olyan, mintha mindennap nőnap lenne” – folytatta viccelődve Puskás Peti.  „Picit komolyabbra fordítva a szót, ez az első nőnapunk együtt, így szerettem volna valami különlegességgel meglepni Babicit. Gondoltam kiteszek magamért, és bedobom a nem létező mixer tudásomat. Néhány molekuláris különlegességet készítettem, amelyeket egy kis Finlandiával bolondítottam meg. Volt folyékony nitrogénben fogyasztott rózsás tiramisu hab, licsi szederkaviárral és uborkás vodkakapszula. A hatás pedig nem maradt el” – tette hozzá sejtelmesen a The Biebers oszlopos tagja.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat