napja 
 

Az ?Év Lakberendezője Pályázat?, szakmai konferencia és bál (Programajánlók - Kultúra)
Az ?Év Lakberendezője Pályázat?, szakmai konferencia és bál

A Lakberendezők Országos Szövetsége által odaítélt, az “Év Lakberendezője” címet több mint egy évtizede – 2003 óta – nyerhetik el az arra legérdemesebbek. A pályázat azóta kibővült az „Év Pályakezdő Lakberendezője” és 2012-ben az „Év lakberendező Teamje” kategóriákkal. 

Három éve az „Év lakberendezője” pályázat minden kategóriában „nyilvánossá” vált, így azok a tervezők is beadhatják pályaművüket, akik még nem voltak a szövetség tagjai.

A LOSZ által kiírt Év Lakberendezője pályázatokat neves szaktekintélyekből álló zsűri bírálja el.

Az „Év Lakberendezője 2014” pályázattal a lakberendezők szakmai elismerésén túl a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munkára, szakmai összefogás fontosságára, a társszakmákkal történő hatékony együttműködésre és a szakmailag képzett, hagyományokat őrző, de az innovációs lehetőségeket is figyelembe vevő új és megújulni képes szakmára szeretné felhívni a figyelmet a LOSZ. Stílszerűen sajtótájékoztatójukat az egyik támogató, a Miele bemutató termében tartották.

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén ünnepli 20. születésnapját, így álmodtak egy nagyot:

a Tervezők Báljának megszervezését, környezetünk tervezőinek ünnepi estélyét.

Az álom valósággá vált, a szakmai élet számos szereplője érezte úgy, hogy a megvalósítás mellé áll.

A bál küldetése: összefogásra, együttműködésre szólítsa fel a szakma azon szereplőit, akik együtt tesznek a társadalmi közízlés minél magasabb színvonalra emelésén.

Az idei díjátadót megelőzi egy Szakmai Konferencia, ahol támogatóink, meghívott vendégek mutatkoznak be és tartanak előadásokat, kerekasztal beszélgetést. Idén először kapnak lehetőséget a pályázók arra, hogy a Szakmai zsűrizést követően a konferencián bemutassák pályázati anyagukat a nagyérdeműnek.  Rendezvényünk kiemelt előadója Pottyondy Péter építész.

Helyszín: Corner Rendezvényközpont, 1051. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12. – Andrássy és Anker rendezvényterem

Időpont: 2015. március 19. csütörtök 08.30 – 17.30

TERVEZŐK BÁLJA

Időpont: 2014. március 28. 18.30-02.00

Helyszín: Budapest Marriott Hotel 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

A cél közös, mindannyian azt szeretnék, hogy ügyfeleik, megrendelőik annál is elégedettebbek legyenek a munkák eredményével, mint amire számítottak.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat